AK Parti Milletvekillerine Nevşehir'de Ters Tepki

SİYASET 03.05.2022 - 21:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Milletvekillerine Nevşehir'de Ters Tepki

Talebini dile getirmek isterken iteklendiğini belirten bir yurttaş, AK Parti milletvekillerine "Bu hareket nedir? Yıllardır bizde bu sevdadayız, sizden iyi sevdalıyız" diye tepki gösterdi...

    Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bayramlaşma ziyaretine gelen AK Parti milletvekilleri Yücel Menekşe ve Mustafa Açıkgöz, beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. AK Parti milletvekillerinin ilçede AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ile AK Parti Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ın da eşlik ettiği ziyareti sırasında bazı yurttaşlar, taleplerini iletmek isterken karşılaştıkları muameleye kızdı. Talebini dile getirmek isterken iteklendiğini belirten bir yurttaş, AK Parti milletvekillerine "Bu hareket nedir? Yıllardır bizde bu sevdadayız, sizden iyi sevdalıyız" diye tepki gösterdi. Yıllardır dile getirdikleri doğalgaz beklentilerinin bir türlü karşılanmaması nedeniyle de milletvekillerine tepki gösterdi. Bu sırada milletvekillerinin tartışmadan uzak durma çabası dikkat çekerken AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran “Bir kaygı, endişe olsa, eğer yapamayacak olsak buraya bu heyet komple gelmeyiz. Biz Allah için yapıyoruz” diyerek yurttaşı sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.
Talebini dile getirmek isterken iteklendiğini belirten bir yurttaş, AK Parti milletvekillerine "Bu hareket nedir? Yıllardır bizde bu sevdadayız, sizden iyi sevdalıyız" diye tepki gösterdi...

 

 

Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bayramlaşma ziyaretine gelen AK Parti milletvekilleri Yücel Menekşe ve Mustafa Açıkgöz, beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı.

AK Parti milletvekillerinin ilçede AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ile AK Parti Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ın da eşlik ettiği ziyareti sırasında bazı yurttaşlar, taleplerini iletmek isterken karşılaştıkları muameleye kızdı.

Talebini dile getirmek isterken iteklendiğini belirten bir yurttaş, AK Parti milletvekillerine "Bu hareket nedir? Yıllardır bizde bu sevdadayız, sizden iyi sevdalıyız" diye tepki gösterdi. Yıllardır dile getirdikleri doğalgaz beklentilerinin bir türlü karşılanmaması nedeniyle de milletvekillerine tepki gösterdi.

Bu sırada milletvekillerinin tartışmadan uzak durma çabası dikkat çekerken AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran “Bir kaygı, endişe olsa, eğer yapamayacak olsak buraya bu heyet komple gelmeyiz. Biz Allah için yapıyoruz” diyerek yurttaşı sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.