Özbağ'da Çevre Felakati

GÜNDEM 04.05.2022 - 12:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özbağ'da Çevre Felakati

Özbağ'da gelişigüzel bırakılan çöpler nedeniyle birçok noktada çöp yığınları oluşmaya başladı.

Kırşehir'in en yeşil bölgelerinden olan Özbağ'da çöp alanına gelişi güzel bırakılan ve imha edilmeyen çöpler, rüzgarın da etkisiyle çevreye savruluyor.     Kırşehir'in su kaynaklarının da bulunduğu Özbağ'daki bu çevre felaketi ürküten bir boyuta ulaştı.     Rüzgarın etkisiyle çevreye savrulan poşetler  tarım alanlarına, çevredeki yaşam alanlarına doluyor.Poşetler nedeniyle yüzlerce hektarlık alan poşet birikintilerine hapsolmuş durumda.     Poşet birikintilerinden bıkan çevre halkı ise belediyenin görevini tam anlamıyla yerine getiremediğini belirterek yetkilileri göreve çağırıyor.
Özbağ'da gelişigüzel bırakılan çöpler nedeniyle birçok noktada çöp yığınları oluşmaya başladı.

Kırşehir'in en yeşil bölgelerinden olan Özbağ'da çöp alanına gelişi güzel bırakılan ve imha edilmeyen çöpler, rüzgarın da etkisiyle çevreye savruluyor.

 

 

Kırşehir'in su kaynaklarının da bulunduğu Özbağ'daki bu çevre felaketi ürküten bir boyuta ulaştı.

 

 

Rüzgarın etkisiyle çevreye savrulan poşetler  tarım alanlarına, çevredeki yaşam alanlarına doluyor.Poşetler nedeniyle yüzlerce hektarlık alan poşet birikintilerine hapsolmuş durumda.

 

 

Poşet birikintilerinden bıkan çevre halkı ise belediyenin görevini tam anlamıyla yerine getiremediğini belirterek yetkilileri göreve çağırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.