Hollandalı Meclis Üyeleri Ekicioğlu'nu Ziyaret Etti

GÜNDEM 05.05.2022 - 21:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hollandalı Meclis Üyeleri Ekicioğlu'nu Ziyaret Etti

Hollanda'nın Cuijk şehri meclis üyeleri Kırşehir'de Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret ederek mayıs ayı meclis toplantısına katıldı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, '' Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte, Hollanda’da yaşayan Hollanda Cuijk (KAYÜK) Belediyesi’nden Mucurlu hemşehrimiz Nevzat Karakuş ve Liberaal Land Van Cuijk Partisi Üyesi Belediye Meclis Üyeleri Liesbeth Van Heeswijk (Parti Başkanı), Marc Oudenhoven ve Marielle Basting ile birlikte Ağalar Konağı’nda bir araya geldik'' ifadelerini kullandı.     Hollandalı misafirleri Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde ağırlayan Ekicioğlu, meclis üyelerine çeşitli plaket ve hediyeler takdim etti.Cuijk meclis üyeleri Liesbeth Van Heeswijk, Marc Oudenhoven ve Marielle Basting, Kırşehir Belediyesi mayıs ayı olağan meclis toplantısını takip etti.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Hollandalı misafirlerini meclise takdim ederek ''tekrar hoşgeldiniz'' dileğinde bulundu.Ekicioğlu meclis üyelerinin milletvekili statüsünde olduğu bilgisini de verdi.
Hollanda'nın Cuijk şehri meclis üyeleri Kırşehir'de Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret ederek mayıs ayı meclis toplantısına katıldı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, '' Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte, Hollanda’da yaşayan Hollanda Cuijk (KAYÜK) Belediyesi’nden Mucurlu hemşehrimiz Nevzat Karakuş ve Liberaal Land Van Cuijk Partisi Üyesi Belediye Meclis Üyeleri Liesbeth Van Heeswijk (Parti Başkanı), Marc Oudenhoven ve Marielle Basting ile birlikte Ağalar Konağı’nda bir araya geldik'' ifadelerini kullandı.

 

 

Hollandalı misafirleri Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde ağırlayan Ekicioğlu, meclis üyelerine çeşitli plaket ve hediyeler takdim etti.Cuijk meclis üyeleri Liesbeth Van Heeswijk, Marc Oudenhoven ve Marielle Basting, Kırşehir Belediyesi mayıs ayı olağan meclis toplantısını takip etti.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Hollandalı misafirlerini meclise takdim ederek ''tekrar hoşgeldiniz'' dileğinde bulundu.Ekicioğlu meclis üyelerinin milletvekili statüsünde olduğu bilgisini de verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.