Seher Ünsal, ''Zarar Gören Çiftçiler İçin 5 Milyon TL Sözü Aldık''

GÜNDEM 17.06.2022 - 11:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Seher Ünsal, ''Zarar Gören Çiftçiler İçin 5 Milyon TL Sözü Aldık''

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, ocak ve şubat aylarındaki yoğun kar yağışı ve etkili olan fırtına nedeniyle zarar gören üreticiler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 5 Milyon TL'lik destek sözü aldıklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti İl Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında ve 81 İl Başkanlarının katıldığı Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında söz alan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir’de Ocak ve şubat aylarında yoğun kar yağışı ve etkili fırtına nedeniyle zarar gören çiftçiler için destek talebinde bulundu. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile AFAD İl Müdürlüğü tarafından yapılan tespitler sonunda çıkan hasarın karşılanması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek sözü alan İl Başkanı Seher Ünsal “Bugün Genişletilmiş İl Başkanları toplantımıza Kırşehir olarak katılım sağladık. Ocak ve şubat aylarında yoğun kar yağışı ve şiddetli fırtınalar sonucu bazı üreticilerimizin hayvancılık işletmeleri zarar görmüştü. Toplantıda söz alarak, Cumhurbaşkanımıza durumu aktarma fırsatımız oldu. Cumhurbaşkanımızdan Kırşehir için 5 milyon TL destek sözü aldık. Kırşehir’in Cumhurbaşkanımızın gönlündeki yeri bir başka. Devletimiz ve hükümetimiz üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için elinden geleni yapmaktadır. Amacımız çiftçilerimizin, hayvancılıkla uğraşan üreticilerimizin, yetiştiricilerimizin sıkıntılarını gidermek ve onlara bir can suyu olmak. Kırşehir’e verdiği desteklerden dolayı Cumhurbaşkanımıza şehrim ve çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum. İnşallah çiftçilerimiz ve üreticilerimiz böyle bir afetle bir daha karşılaşmaz'' ifadelerini kullandı.  
AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, ocak ve şubat aylarındaki yoğun kar yağışı ve etkili olan fırtına nedeniyle zarar gören üreticiler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 5 Milyon TL'lik destek sözü aldıklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti İl Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında ve 81 İl Başkanlarının katıldığı Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında söz alan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir’de Ocak ve şubat aylarında yoğun kar yağışı ve etkili fırtına nedeniyle zarar gören çiftçiler için destek talebinde bulundu.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile AFAD İl Müdürlüğü tarafından yapılan tespitler sonunda çıkan hasarın karşılanması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek sözü alan İl Başkanı Seher Ünsal “Bugün Genişletilmiş İl Başkanları toplantımıza Kırşehir olarak katılım sağladık. Ocak ve şubat aylarında yoğun kar yağışı ve şiddetli fırtınalar sonucu bazı üreticilerimizin hayvancılık işletmeleri zarar görmüştü. Toplantıda söz alarak, Cumhurbaşkanımıza durumu aktarma fırsatımız oldu. Cumhurbaşkanımızdan Kırşehir için 5 milyon TL destek sözü aldık. Kırşehir’in Cumhurbaşkanımızın gönlündeki yeri bir başka.

Devletimiz ve hükümetimiz üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için elinden geleni yapmaktadır. Amacımız çiftçilerimizin, hayvancılıkla uğraşan üreticilerimizin, yetiştiricilerimizin sıkıntılarını gidermek ve onlara bir can suyu olmak. Kırşehir’e verdiği desteklerden dolayı Cumhurbaşkanımıza şehrim ve çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum. İnşallah çiftçilerimiz ve üreticilerimiz böyle bir afetle bir daha karşılaşmaz'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.