Kırşehir FK Başkanı Torun, ''Katledildik''

SPOR 21.09.2022 - 22:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir FK Başkanı Torun, ''Katledildik''

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Futbol Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, kentte her kesimin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir FK, ilk 5 haftada 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 3 puanı bulunan ve 18. sırada bulunuyor.Kulüp başkanı Çağatay Han Torun, kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.Torun konuşmasında ''Hakem Kurbanı'' olduklarını belirterek Kırşehirli iş adamları ve bürokratların desteğini ihtiyaç duyduklarını belirtti.   İŞTE KIRŞEHİR FK BAŞKANI ÇAĞATAY HAN TORUN'UN O AÇIKLAMASI : TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta başladığımız 5 haftalık bir periyodu geride bıraktık. Maçlar bizim istediğimiz şekilde geçmedi. Yaptığımız 5 maç neticesinde henüz galibiyetle tanışmış olamadık. Nitekim zaten 2. Haftada da sezon başında anlaşmış olduğumuz hemşerimiz Sinan Özdoğan hocamız kendi takdirleriyle görevi bıraktı. O süreçten itibaren bizim için yeni bir süreç başladı. Yeni süreçte takımımızı yardımcı antrenörlerimizden Gökhan Beklemiş hocamız çalıştırıyor. Sinan hocamız gittikten sonra takımımızda da değişiklikler oldu. Sonuca yansıtamadık ise de oynadığımız pozitif futbol, seyirciyi heyecanlandıran, izleyiciyi memnun eden atak futbolu bizim için bir gelişim konusudur. Bunu elbette skora da yansıtmak isterdik ama herkeste buna şahit oldu.   ''HAKEM KATLİAMINA UĞRADIK'' Özellikle de Ankara Demirspor maçından sonra sahada 10 kişi kalmamıza rağmen maalesef bir hakem katliamına uğradık. Çok değerli bir iki puan bıraktık. Bu başımıza gelen 2. Olay. Bu noktada hem federasyon yetkililerimizi hem de merkez hakem kurulu yetkililerimizi göreve davet ediyoruz. Bizler özellikle dar bütçeyle düşük bütçeyle ligde iyi işler yapmaya çalışan bir takım olarak bu tür şeyler yapılan hakkımızın yenilmesini çok ciddi handikap olduğunu düşünüyoruz.   ''SARIYER MAÇINDA 10 KİŞİ KALMAMIZA RAĞMEN İYİ MÜCADELE ETTİK AMA HAKKIMIZ YENDİ'' Çok ciddi mücadeleler veriyoruz. Hem maddi hem de manevi anlamda. Bütçemiz düşük olsa da biz şehrin takımıyız. Bu şehri temsil ediyoruz. O yüzden temsil ettiğimiz arenada bizlere gerçekten adaletine inanılan yönetimine inandığımız hakemlerle maç oynamak istiyoruz. Rakibe de çalınıyorsa bize de çalınsın. Artık biz isyan noktasına geldik. İki olayda da gözardı ettik ama Sarıyer maçında penaltı olmayan bir penaltının verilmesi, kırmızı kart verilerek 10 kişi bırakılmamız, ona rağmen takımımızın 10 kişilik verdiği muhteşem oyun neticesinde attığımız nizami golünde ofsayt gerekçesiyle sayılmamış olması bizim camiamızı ciddi anlamda üzdü. Tabi bunların telafisi yok ama ilgililerden bu konuda ciddi anlamda daha hassas olmalarını istiyoruz.”   DESTEK VERMEYENLERE ELEŞTİRİ Son olarak Kırşehir'de kulübe şehrin iş insanları ve bürokratların da destek sunmamasını eleştiren Torun, Kırşehir Futbol Kulübünün kendisine değil şehre ait olduğunu ve toplumun her kesiminin de destek sunması gerektiğini de sözlerine ekledi.  
TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Futbol Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, kentte her kesimin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir FK, ilk 5 haftada 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 3 puanı bulunan ve 18. sırada bulunuyor.Kulüp başkanı Çağatay Han Torun, kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.Torun konuşmasında ''Hakem Kurbanı'' olduklarını belirterek Kırşehirli iş adamları ve bürokratların desteğini ihtiyaç duyduklarını belirtti.

 

İŞTE KIRŞEHİR FK BAŞKANI ÇAĞATAY HAN TORUN'UN O AÇIKLAMASI :

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta başladığımız 5 haftalık bir periyodu geride bıraktık. Maçlar bizim istediğimiz şekilde geçmedi. Yaptığımız 5 maç neticesinde henüz galibiyetle tanışmış olamadık. Nitekim zaten 2. Haftada da sezon başında anlaşmış olduğumuz hemşerimiz Sinan Özdoğan hocamız kendi takdirleriyle görevi bıraktı. O süreçten itibaren bizim için yeni bir süreç başladı. Yeni süreçte takımımızı yardımcı antrenörlerimizden Gökhan Beklemiş hocamız çalıştırıyor. Sinan hocamız gittikten sonra takımımızda da değişiklikler oldu. Sonuca yansıtamadık ise de oynadığımız pozitif futbol, seyirciyi heyecanlandıran, izleyiciyi memnun eden atak futbolu bizim için bir gelişim konusudur. Bunu elbette skora da yansıtmak isterdik ama herkeste buna şahit oldu.

 

''HAKEM KATLİAMINA UĞRADIK''

Özellikle de Ankara Demirspor maçından sonra sahada 10 kişi kalmamıza rağmen maalesef bir hakem katliamına uğradık. Çok değerli bir iki puan bıraktık. Bu başımıza gelen 2. Olay. Bu noktada hem federasyon yetkililerimizi hem de merkez hakem kurulu yetkililerimizi göreve davet ediyoruz. Bizler özellikle dar bütçeyle düşük bütçeyle ligde iyi işler yapmaya çalışan bir takım olarak bu tür şeyler yapılan hakkımızın yenilmesini çok ciddi handikap olduğunu düşünüyoruz.

 

''SARIYER MAÇINDA 10 KİŞİ KALMAMIZA RAĞMEN İYİ MÜCADELE ETTİK AMA HAKKIMIZ YENDİ''

Çok ciddi mücadeleler veriyoruz. Hem maddi hem de manevi anlamda. Bütçemiz düşük olsa da biz şehrin takımıyız. Bu şehri temsil ediyoruz. O yüzden temsil ettiğimiz arenada bizlere gerçekten adaletine inanılan yönetimine inandığımız hakemlerle maç oynamak istiyoruz. Rakibe de çalınıyorsa bize de çalınsın. Artık biz isyan noktasına geldik. İki olayda da gözardı ettik ama Sarıyer maçında penaltı olmayan bir penaltının verilmesi, kırmızı kart verilerek 10 kişi bırakılmamız, ona rağmen takımımızın 10 kişilik verdiği muhteşem oyun neticesinde attığımız nizami golünde ofsayt gerekçesiyle sayılmamış olması bizim camiamızı ciddi anlamda üzdü. Tabi bunların telafisi yok ama ilgililerden bu konuda ciddi anlamda daha hassas olmalarını istiyoruz.”

 

DESTEK VERMEYENLERE ELEŞTİRİ

Son olarak Kırşehir'de kulübe şehrin iş insanları ve bürokratların da destek sunmamasını eleştiren Torun, Kırşehir Futbol Kulübünün kendisine değil şehre ait olduğunu ve toplumun her kesiminin de destek sunması gerektiğini de sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.