198. Saatte Üç Mucize

GÜNDEM 14.02.2023 - 10:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

198. Saatte Üç Mucize

Kahramanmaraş'ta depremin 198. saatinde Pınar Apartmanı enkazından 17 yaşındaki Muhammed Enes ve ağabeyi 21 yaşındaki Baki Yeninar sağ olarak çıkarıldı. İki kardeşin çıkarıldığı saatlerde bir mucize de Adıyaman'da yaşandı. 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin enkazdan çıkarıldı.

Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Merkez üssü Pazarcık ve Elbistan olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkıma yol açtı. Depremin yaşandığı kentlerde arama kurtarma faaliyetleri azalsa da hâlâ tamamına ulaşılamayan enkazlar bulunuyor.  Depremin üzerinden 200 saat geçmesine rağmen zamana karşı yarışın sürdüğü enkazlardan umutlandıran haberler de geliyor…   PEŞ PEŞE MUCİZELER Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta ses ve ısı kaydedilen Pınar Apartmanı enkazında 198’inci saatte büyük bir mucize yaşandı. Ekiplerin saatler süren yoğun çalışması sonrası 17 yaşındaki Muhammed Enes Yeninar’a, ardından da ağabeyi 21 yaşındaki Baki’ye ulaştı.İki depremzede ambulansla hastaneye sevk edilirken çalışmalarını ara vermeden sürdüren ekipler bir mucize daha arıyor.İki kardeşin çıkarıldığı saatlerde bir mucize de Adıyaman'da yaşandı. 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin enkazdan çıkarıldı.      
Kahramanmaraş'ta depremin 198. saatinde Pınar Apartmanı enkazından 17 yaşındaki Muhammed Enes ve ağabeyi 21 yaşındaki Baki Yeninar sağ olarak çıkarıldı. İki kardeşin çıkarıldığı saatlerde bir mucize de Adıyaman'da yaşandı. 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin enkazdan çıkarıldı.

Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Merkez üssü Pazarcık ve Elbistan olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkıma yol açtı.

Depremin yaşandığı kentlerde arama kurtarma faaliyetleri azalsa da hâlâ tamamına ulaşılamayan enkazlar bulunuyor.  Depremin üzerinden 200 saat geçmesine rağmen zamana karşı yarışın sürdüğü enkazlardan umutlandıran haberler de geliyor…

 

PEŞ PEŞE MUCİZELER

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta ses ve ısı kaydedilen Pınar Apartmanı enkazında 198’inci saatte büyük bir mucize yaşandı. Ekiplerin saatler süren yoğun çalışması sonrası 17 yaşındaki Muhammed Enes Yeninar’a, ardından da ağabeyi 21 yaşındaki Baki’ye ulaştı.İki depremzede ambulansla hastaneye sevk edilirken çalışmalarını ara vermeden sürdüren ekipler bir mucize daha arıyor.İki kardeşin çıkarıldığı saatlerde bir mucize de Adıyaman'da yaşandı. 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin enkazdan çıkarıldı.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.