Villasının Bahçesine AFAD Çadırı Kurduran AK Partili

22.02.2023 - 13:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Villasının Bahçesine AFAD Çadırı Kurduran AK Partili

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıktığı kentlerde çadır yetersizliği devam ederken, Şanlıurfa’da AKP'li yönetici Sertaç Kaya'nın hasar almayan villasının bahçesine AFAD çadırı kuruldu.

Deprem bölgesinde birçok depremzedenin çadıra ulaşmakta zorlanmasına rağmen Şanlıurfa'nın AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı yöneticisi Sertaç Kaya, kırsal mahalle olan Akçahisar'da villa tipi korunaklı köy evinin bahçesine AFAD çadırı kurdurdu.     Bu ayrımcılığa Twitter’dan tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, şu ifadeleri kullandı: “Bugün depremin 17. günü hâlâ ‘Çadırlar nerede?' diye soruyoruz. AKP'li yöneticinin ulaştığı AFAD çadırını depremzedeler neden bulamıyor? Bari depremde, afette torpil, kayırmacılık ayırımcılık yapılmasın.” Birçok vatandaş da sosyal medya hesaplarından AK Partili yöneticiye yapılan çadır ayrıcalığına tepki gösterdi.   ENGELLİ VATANDAŞ İÇİN KURDURMUŞ Tepkilerin artması üzerine çadır jandarma tarafından söküldü. AKP'li Sertaç Kaya ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çadırı bir engellinin güvenli olarak barınması için evinin bahçesine kurduğunu söyledi.     Kaya'nın paylaşımına bir sosyal medya kullanıcısı, “O zaman evinizde niye barındırmıyorsunuz?”, bir başkası ise “Bahçede kamelya var. Neden kullanılır hale getirip barındırmadınız?” sorularını yönetti.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıktığı kentlerde çadır yetersizliği devam ederken, Şanlıurfa’da AKP'li yönetici Sertaç Kaya'nın hasar almayan villasının bahçesine AFAD çadırı kuruldu.

Deprem bölgesinde birçok depremzedenin çadıra ulaşmakta zorlanmasına rağmen Şanlıurfa'nın AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı yöneticisi Sertaç Kaya, kırsal mahalle olan Akçahisar'da villa tipi korunaklı köy evinin bahçesine AFAD çadırı kurdurdu.

 

 

Bu ayrımcılığa Twitter’dan tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün depremin 17. günü hâlâ ‘Çadırlar nerede?' diye soruyoruz. AKP'li yöneticinin ulaştığı AFAD çadırını depremzedeler neden bulamıyor? Bari depremde, afette torpil, kayırmacılık ayırımcılık yapılmasın.”

Birçok vatandaş da sosyal medya hesaplarından AK Partili yöneticiye yapılan çadır ayrıcalığına tepki gösterdi.

 

ENGELLİ VATANDAŞ İÇİN KURDURMUŞ

Tepkilerin artması üzerine çadır jandarma tarafından söküldü. AKP'li Sertaç Kaya ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çadırı bir engellinin güvenli olarak barınması için evinin bahçesine kurduğunu söyledi.

 

 

Kaya'nın paylaşımına bir sosyal medya kullanıcısı, “O zaman evinizde niye barındırmıyorsunuz?”, bir başkası ise “Bahçede kamelya var. Neden kullanılır hale getirip barındırmadınız?” sorularını yönetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.