Kırşehir'deki Depremzedeler İçin Çok Önemli Etkinlik

YAŞAM 23.02.2023 - 12:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'deki Depremzedeler İçin Çok Önemli Etkinlik

Kırşehir Belediyesi, depremden etkilenen aileler ile psikososyal destek için Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek etkinlikte bir araya geliyor.

Kırşehir Belediyesi, 24 Şubat Cuma günü Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi Yemekhane Salonunda Saat 17:00'de psikososyal destek için depremzede aileler ile biraraya gelecek. Deprem bölgesindeki son resmi verilere göre 43 binin üzerinde can kaybı ve 139 bin yıkılmış ya da yıkılacak bina olduğunu ifade eden ve “Bu felaketi dayanışma içinde aşacağız” diyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 24 Şubat 2023 Cuma günü saat 17:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde depremden etkilenen ailelerimizle psikososyal destek için buluşacaklarını belirtti.Ekicioğlu ayrıca hafta içi günlerde belli saatlerde Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde depremzede çocuklar ile alanında uzman kişilerce bir araya gelinerek dayanışma ve psikososyal destek sağlanacağını söyledi.     KIRŞEHİR BELEDİYESİ'NİN DEPREM FELAKETİNDEN ETKİLENENLERE YÖNELİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük kayıplara neden olan depremin ardından Kırşehir Belediyesi’nin Kırşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile koordineli bir şekilde deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere başlattığı Yardım Kampanyasına destekler yoğun bir şekilde devam ederken, il içinde ve deprem bölgesindeki illere yardımlar da aralıksız sürüyor. Yardım Kampanyası için ihtiyaç maddeleri 18 Şubat’tan itibaren Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi yerine Kayabaşı Mahallesi’ndeki Kırşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası üzerinde bulunan Sosyal yardım Merkezi’nde toplanmaya devam ediyor. AFAD Durum Belgesi olan depremzede vatandaşla, Kırşehir Belediyesi Halk Otobüslerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar. Kırşehir'deki depremzedelere ulaştırılmak üzere odun kömür yardımları ise Eski Karayolları şantiyesinde toplanmaya devam ediyor.  
Kırşehir Belediyesi, depremden etkilenen aileler ile psikososyal destek için Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek etkinlikte bir araya geliyor.

Kırşehir Belediyesi, 24 Şubat Cuma günü Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi Yemekhane Salonunda Saat 17:00'de psikososyal destek için depremzede aileler ile biraraya gelecek.

Deprem bölgesindeki son resmi verilere göre 43 binin üzerinde can kaybı ve 139 bin yıkılmış ya da yıkılacak bina olduğunu ifade eden ve “Bu felaketi dayanışma içinde aşacağız” diyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 24 Şubat 2023 Cuma günü saat 17:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde depremden etkilenen ailelerimizle psikososyal destek için buluşacaklarını belirtti.Ekicioğlu ayrıca hafta içi günlerde belli saatlerde Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde depremzede çocuklar ile alanında uzman kişilerce bir araya gelinerek dayanışma ve psikososyal destek sağlanacağını söyledi.

 

 

KIRŞEHİR BELEDİYESİ'NİN DEPREM FELAKETİNDEN ETKİLENENLERE YÖNELİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük kayıplara neden olan depremin ardından Kırşehir Belediyesi’nin Kırşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile koordineli bir şekilde deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere başlattığı Yardım Kampanyasına destekler yoğun bir şekilde devam ederken, il içinde ve deprem bölgesindeki illere yardımlar da aralıksız sürüyor.

Yardım Kampanyası için ihtiyaç maddeleri 18 Şubat’tan itibaren Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi yerine Kayabaşı Mahallesi’ndeki Kırşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası üzerinde bulunan Sosyal yardım Merkezi’nde toplanmaya devam ediyor.

AFAD Durum Belgesi olan depremzede vatandaşla, Kırşehir Belediyesi Halk Otobüslerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar. Kırşehir'deki depremzedelere ulaştırılmak üzere odun kömür yardımları ise Eski Karayolları şantiyesinde toplanmaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.