Dikim Dönemi Meyve Ağaçlarına Büyük İlgi

YAŞAM 24.02.2023 - 11:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Dikim Dönemi Meyve Ağaçlarına Büyük İlgi

Kırşehir Belediyesi Gül Bahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’ne yeni sezon meyve fidanları ilgi görüyor.

Geçtiğimiz ay sonunda yağan karın ardından havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde  Meyve fidanlarının satışında bir artış yaşanıyor.     Kırşehirli vatandaşlar, evlerinin bahçeleri ile balkonlarını yeşillendirebilmek ve bitkiler hakkında bilgiler alabilmek için Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’ni ziyaret edebiliyorlar.     Çiçek satış merkezimizde mevsimlik çiçek, ağaç, çalı ve bahçe ekipmanları satışa sunuluyor. Yine aynı merkezde bitki satışlarının yanı sıra bahçe süsleri gibi birçok farklı ihtiyaç da karşılanabiliyor. Âşıkpaşa Spor Salonu’nun hemen karşısında bulunan Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde çiçekler, graslar, sera bitkileri ve meyve fidanlarının satışı başlamış durumda.     Kırşehirlilerin hizmetinde olan Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde Bahçe peyzaj ve bakım çalışmalarında kullanılabilecek sertifikalı 4'lü ve 6'lı ithal çim tohumu karışımları, düz ve esnek çim sınırlayıcısı, Dolomit taş, Cüruf, Süs bitkisi çeşitleri, sertifikalı sebze ve çiçek tohumu çeşitleri, bahçe bakım gübreleri, bahçe bakımında kullanılacak el aletleri ve bahçeye dair her şeyi bulunuyor.     Yine iç mekânlar için ise (iç mekân kullanımına uygun), saksı çeşitleri, kaktüs ve sukulent çeşitleri, iç mekan bitkileri, bitkiler için sıvı gübreler, çiçek tohumları ve teraryum malzemelerine Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde ulaşılabiliyor.     Yeni sezon itibarı ile toplamda 10.000 adet meyve fidanı bulunan Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde fidanlar açık kök, sepetli ve saksılı olarak satışa sunuluyor.          
Kırşehir Belediyesi Gül Bahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’ne yeni sezon meyve fidanları ilgi görüyor.

Geçtiğimiz ay sonunda yağan karın ardından havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde  Meyve fidanlarının satışında bir artış yaşanıyor.

 

 

Kırşehirli vatandaşlar, evlerinin bahçeleri ile balkonlarını yeşillendirebilmek ve bitkiler hakkında bilgiler alabilmek için Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’ni ziyaret edebiliyorlar.

 

 

Çiçek satış merkezimizde mevsimlik çiçek, ağaç, çalı ve bahçe ekipmanları satışa sunuluyor. Yine aynı merkezde bitki satışlarının yanı sıra bahçe süsleri gibi birçok farklı ihtiyaç da karşılanabiliyor. Âşıkpaşa Spor Salonu’nun hemen karşısında bulunan Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde çiçekler, graslar, sera bitkileri ve meyve fidanlarının satışı başlamış durumda.

 

 

Kırşehirlilerin hizmetinde olan Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde Bahçe peyzaj ve bakım çalışmalarında kullanılabilecek sertifikalı 4'lü ve 6'lı ithal çim tohumu karışımları, düz ve esnek çim sınırlayıcısı, Dolomit taş, Cüruf, Süs bitkisi çeşitleri, sertifikalı sebze ve çiçek tohumu çeşitleri, bahçe bakım gübreleri, bahçe bakımında kullanılacak el aletleri ve bahçeye dair her şeyi bulunuyor.

 

 

Yine iç mekânlar için ise (iç mekân kullanımına uygun), saksı çeşitleri, kaktüs ve sukulent çeşitleri, iç mekan bitkileri, bitkiler için sıvı gübreler, çiçek tohumları ve teraryum malzemelerine Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde ulaşılabiliyor.

 

 

Yeni sezon itibarı ile toplamda 10.000 adet meyve fidanı bulunan Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde fidanlar açık kök, sepetli ve saksılı olarak satışa sunuluyor.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.