Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

ASAYİŞ 25.02.2023 - 14:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

Depremlerle ilgili yürütülen soruşturmada AK Partili Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, gözaltına alındı.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin en çok etkilediği yerlerden olan Gaziantep Nurdağı’nda Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı.  İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığınca ilçede depremlerde yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Kavak hakkında gözaltı kararı verildi.Polislerce gözaltına alınan Kavak'ın adliyedeki işlemleri sürüyor. Yaptığı bütün binalar yakılan CCK inşaatın sahibi AK Partili belediye meclis üyesi Yunus Kaya da soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.
Depremlerle ilgili yürütülen soruşturmada AK Partili Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, gözaltına alındı.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin en çok etkilediği yerlerden olan Gaziantep Nurdağı’nda Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. 

İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığınca ilçede depremlerde yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Kavak hakkında gözaltı kararı verildi.Polislerce gözaltına alınan Kavak'ın adliyedeki işlemleri sürüyor.

Yaptığı bütün binalar yakılan CCK inşaatın sahibi AK Partili belediye meclis üyesi Yunus Kaya da soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.