Fenerbahçe'den Sonra Beşiktaş Tribünlerinden ''Hükümet İstifa'' Sloganı

SPOR 26.02.2023 - 22:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Fenerbahçe'den Sonra Beşiktaş Tribünlerinden ''Hükümet İstifa'' Sloganı

Fenerbahçeli taraftarların ardından Beşiktaş taraftarı da tribünlerde hükümeti istifaya çağırdı. Tribünler maç öncesi ve karşılaşma başladıktan sonra "Hükümet istifa" sloganı attı. Taraftarlar, depremde zarar gören çocuklar için de sahaya oyuncak gönderdi. Protestoların ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beşiktaş üyeliğinden ayrıldı.

Deprem felaketinin ardından AK Parti'ye yönelik tribünlerden tepki gösteriliyor.Dün Fenerbahçeli taraftarların istifa çağırısının ardından bugün Beşiktaş taraftarı da benzer bir eylemde bulundu. Takımlarının Antalyaspor ile oynayacağı maç için Vodafone Park tribünlerini dolduran siyah-beyazlı taraftarlar “Hükümet istifa” sloganı attı. Beşiktaş taraftarı maç başladıktan sonra da yüksek sesli hükümetin istifa etmesi çağrısında bulundu. Öte yandan taraftarlar, depremde zarar gören çocuklar için de sahaya oyuncak attı.   BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Beşiktaş tribünlerinden yükselen "Hükümet istifa" sloganlarına güvenlik güçleri müdahale etti.  müdahale sonrası on binlerce taraftar "Hükümet istifa" diye bağırmaya başladı. Yayıncı kuruluş, tribün sesini kesti. Tribünlerin bir bölümünde yaşanan gerginlikte polisler bir kişiyi gözaltına alarak tribünden çıkardı.    DEVLET BAHÇELİ'DEN AÇIKLAMA  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tribünlerden yükselen istifa sloganlarına tepki gösteren Bahçeli şu ifadeleri kullandı; *Türkiye'miz son yüzyılın en büyük deprem felaketiyle mücadele halindeyken Fenerbahçe-Konyaspor futbol müsabakası esnasında tribünden istifa sloganlarının atılması sorumsuzluk ve şuursuzluktur.   “TUZAĞA DÜŞTÜKLERİ NETLEŞMİŞ OLACAK” *Bugün oynanacak Galatasaray-Alanyaspor ile Beşiktaş-Antalyaspor kulüpleri arasındaki müsabakalarda aynı şekilde istifa seslerinin yükselmesi halinde futbol kulüplerimizin oyuna geldiği, tuzağa düştüğü de netleşmiş olacaktır.   “ŞİDDETLE KINIYORUZ” *Milliyetçi Hareket Partisi depremde hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza yapılan saygısızlığı, ülkemizin böylesi hassas ve acılı günlerinde sporun kirli siyasete alet edilmesini şiddetle kınamaktadır.   KULÜP BAŞKANLARINA ÇAĞRI *Bütün kulüp başkanlarının müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması hususunda acil ve gerekli adımları atmaları kaçınılmaz görevleridir. Milliyetçi Hareket Partisi konunun takipçisidir. *Türk futbolunu zillet ve rezalete mahkum etmek isteyenlere göz yummak, alttan almak, sessiz durmak geldiğimiz bu aşamada mümkün değildir.  
Fenerbahçeli taraftarların ardından Beşiktaş taraftarı da tribünlerde hükümeti istifaya çağırdı. Tribünler maç öncesi ve karşılaşma başladıktan sonra "Hükümet istifa" sloganı attı. Taraftarlar, depremde zarar gören çocuklar için de sahaya oyuncak gönderdi. Protestoların ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beşiktaş üyeliğinden ayrıldı.

Deprem felaketinin ardından AK Parti'ye yönelik tribünlerden tepki gösteriliyor.Dün Fenerbahçeli taraftarların istifa çağırısının ardından bugün Beşiktaş taraftarı da benzer bir eylemde bulundu.

Takımlarının Antalyaspor ile oynayacağı maç için Vodafone Park tribünlerini dolduran siyah-beyazlı taraftarlar “Hükümet istifa” sloganı attı.

Beşiktaş taraftarı maç başladıktan sonra da yüksek sesli hükümetin istifa etmesi çağrısında bulundu.

Öte yandan taraftarlar, depremde zarar gören çocuklar için de sahaya oyuncak attı.

 

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Beşiktaş tribünlerinden yükselen "Hükümet istifa" sloganlarına güvenlik güçleri müdahale etti. 

müdahale sonrası on binlerce taraftar "Hükümet istifa" diye bağırmaya başladı. Yayıncı kuruluş, tribün sesini kesti.

Tribünlerin bir bölümünde yaşanan gerginlikte polisler bir kişiyi gözaltına alarak tribünden çıkardı. 

 

DEVLET BAHÇELİ'DEN AÇIKLAMA 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tribünlerden yükselen istifa sloganlarına tepki gösteren Bahçeli şu ifadeleri kullandı;

*Türkiye'miz son yüzyılın en büyük deprem felaketiyle mücadele halindeyken Fenerbahçe-Konyaspor futbol müsabakası esnasında tribünden istifa sloganlarının atılması sorumsuzluk ve şuursuzluktur.

 

“TUZAĞA DÜŞTÜKLERİ NETLEŞMİŞ OLACAK”

*Bugün oynanacak Galatasaray-Alanyaspor ile Beşiktaş-Antalyaspor kulüpleri arasındaki müsabakalarda aynı şekilde istifa seslerinin yükselmesi halinde futbol kulüplerimizin oyuna geldiği, tuzağa düştüğü de netleşmiş olacaktır.

 

“ŞİDDETLE KINIYORUZ”

*Milliyetçi Hareket Partisi depremde hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza yapılan saygısızlığı, ülkemizin böylesi hassas ve acılı günlerinde sporun kirli siyasete alet edilmesini şiddetle kınamaktadır.

 

KULÜP BAŞKANLARINA ÇAĞRI

*Bütün kulüp başkanlarının müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması hususunda acil ve gerekli adımları atmaları kaçınılmaz görevleridir. Milliyetçi Hareket Partisi konunun takipçisidir.

*Türk futbolunu zillet ve rezalete mahkum etmek isteyenlere göz yummak, alttan almak, sessiz durmak geldiğimiz bu aşamada mümkün değildir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.