Kayseri'de 4.8 Büyüklüğünde Deprem

GÜNDEM 07.03.2023 - 15:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kayseri'de 4.8 Büyüklüğünde Deprem

Kayseri'de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesinden alınan bilgiye göre saat 14:52'de  merkez üssü Kayseri İncesu olan yerin 5 kilometre altında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Kayseri'de şiddetli derecede hissedilen  deprem nedeniyle vatandaşlar sokağa döküldü.     Görgü tanıkları sarsıntı nedeniyle binalarda çatırdama sesleri duyduklarını dile getirdi.Deprem Kırşehir ve çevre illerde de etkili şekilde hissedildi.Deprem sonrası YIlanlı Dağ'dan dumanların yükseldiği görüldü.     AFAD, Kayseri'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.7 olarak aktardı.
Kayseri'de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesinden alınan bilgiye göre saat 14:52'de  merkez üssü Kayseri İncesu olan yerin 5 kilometre altında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Kayseri'de şiddetli derecede hissedilen  deprem nedeniyle vatandaşlar sokağa döküldü.

 

 

Görgü tanıkları sarsıntı nedeniyle binalarda çatırdama sesleri duyduklarını dile getirdi.Deprem Kırşehir ve çevre illerde de etkili şekilde hissedildi.Deprem sonrası YIlanlı Dağ'dan dumanların yükseldiği görüldü.

 

 

AFAD, Kayseri'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.7 olarak aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.