Kırşehirli Oto Tamircisi Feci Kazada Yaşamını Yitirdi

GÜNDEM 19.03.2023 - 19:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Oto Tamircisi Feci Kazada Yaşamını Yitirdi

Yaklaşık 25 yıldır Almanya'da oto tamirciliği yapan ve çevresinde çok sevilen Kırşehirli Hakan Zengin, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Kırşehir merkez nüfusuna kayıtlı olduğu bildirilen Oto Tamircisi Hakan Zengin, yaklaşık 25 yıldır Karlsruhe kentinde hizmet veriyordu.Kentte çok sevilen Zengin'in kullandığı motosiklet, iş yerine yakın Vikkenger Caddesi'nde; kadın sürücünün kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı.     Kaza sonrası olay yerine ambulans sevk edilirken yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Zengin, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Evli ve 2 çocuk babası olan 47 yaşındaki Hakan Zengin'in acı haberi yakınlarını, sevenlerini ve arkadaşlarını yasa boğdu.
Yaklaşık 25 yıldır Almanya'da oto tamirciliği yapan ve çevresinde çok sevilen Kırşehirli Hakan Zengin, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Kırşehir merkez nüfusuna kayıtlı olduğu bildirilen Oto Tamircisi Hakan Zengin, yaklaşık 25 yıldır Karlsruhe kentinde hizmet veriyordu.Kentte çok sevilen Zengin'in kullandığı motosiklet, iş yerine yakın Vikkenger Caddesi'nde; kadın sürücünün kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

 

 

Kaza sonrası olay yerine ambulans sevk edilirken yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Zengin, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Evli ve 2 çocuk babası olan 47 yaşındaki Hakan Zengin'in acı haberi yakınlarını, sevenlerini ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.