Çakır Ailesinin Acı Günü

YAŞAM 21.03.2023 - 22:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çakır Ailesinin Acı Günü

Merkez Valisi Kadir Çakır'ın Ağabeyi ve Kırşehir Eski Belediye Başkanı Halim Çakır'ın kuzeni ve kayınbiraderi İsmail Çakır hakkın rahmetine kavuştu.

Daha önce Kırşehir'de Mali Müşavir; Ankara'da ise müteahhitlik yapan 61 yaşındaki İsmail Çakır, Bir süredir yakalandığı  amansız hastalık ile mücadele ediyordu.Merkez Valisi Kadir Çakır'ın ağabeyi; Kırşehir Eski Belediye Başkanı Halim Çakır'ın amcaoğlu ve kayınbiraderi olan İsmail Çakır, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.İsmail Çakır'ın cenazesi Ahi Evran Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Aşıkpaşa Mezarlığı’nda defnedilecek     Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.
Merkez Valisi Kadir Çakır'ın Ağabeyi ve Kırşehir Eski Belediye Başkanı Halim Çakır'ın kuzeni ve kayınbiraderi İsmail Çakır hakkın rahmetine kavuştu.

Daha önce Kırşehir'de Mali Müşavir; Ankara'da ise müteahhitlik yapan 61 yaşındaki İsmail Çakır, Bir süredir yakalandığı  amansız hastalık ile mücadele ediyordu.Merkez Valisi Kadir Çakır'ın ağabeyi; Kırşehir Eski Belediye Başkanı Halim Çakır'ın amcaoğlu ve kayınbiraderi olan İsmail Çakır, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.İsmail Çakır'ın cenazesi Ahi Evran Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Aşıkpaşa Mezarlığı’nda defnedilecek

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.