İYİ Parti Aday Adaylarından Açıklama

SİYASET 22.03.2023 - 16:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İYİ Parti Aday Adaylarından Açıklama

Kırşehir İYİ Parti Milletvekili Aday Adayları Asaf Kayaoğlu ve Bektaş Aydoğan açıklamada bulundular.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Genel Seçimler için İYİ Parti Kırşehir Milletvekili adaylığı için Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu istifa etmişti.Kayaoğlu ile birlikte daha önce İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini yürüten Bektaş Aydoğan İYİ Parti'den aday adayı olduklarını açıklamıştı.Asaf Kayaoğlu ve Bektaş Aydoğan, adaylıklarına ilişkin basın açıklamasında bulundular.   ''KIRŞEHİR HAKKI OLAN YATIRIMLARI ALAMADI'' AK Parti iktidarının yıprandığını ve yorulduğunu belirten Asaf Kayaoğlu, ''  Bu iktidar döneminde Kırşehir’imiz hiçbir şekilde beklenen ve istenen yatırımı hakkıyla alamamış, çoğu zaman yapılması gereken hizmetlerde gerçekleşmemiştir. İşte bu noktada taşın altına elimi değil gövdemi koyarak, kalıplaşmış ve bir türlü aşama kaydedilmeyen büyük sorunlardan başlamak üzere şehrimizi yeniden inşa etmek, memleketimiz için hazırladığımız tüm projeleri gerçekleştirmek istiyorum.Milletimizin yoğun desteği ile çıktığım bu yolda, onların gür sesi olacağıma, Ahi Şehrimiz Kırşehir’imizi arzu edildiği gibi yatırım ve projelerin gerçekleştiği kısaca daha yaşanabilir hale getireceğime bir kez daha söz veriyorum'' dedi.   ''SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİNİ YAKİNEN BİLİYORUM'' İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevi boyunca önemli projeleri hayata geçirmekle birlikte köy ve kasabaların hepsine ulaşarak taleplerin yerine getirilmesi için çalıştığını kaydeden Bektaş Aydoğan ise ''Ancak eksik kalan, yapılması memleketimiz için hayati önem taşıyan birçok proje ve yatırım ise son dönemlerde gerçekleşmedi. Kentimizde kısır çatışmalar yaşandı, hizmet yerine sorun üretildi. Özellikle köyde, kasabada yaşayan vatandaşımıza yatırım ve hizmetler ulaşmadı.Memleketimizin sorunları ile çözümlerini yakinen biliyorum. İşte bu nedenle, Kırşehir genelinde planlanan ama gerçekleştirilmeyen projeler ile milletimizin beklediği hizmetleri, daha önce gerçekleştirdiğim projelerdeki tecrübe ve birikimlerle en kısa sürede hayata geçirmek istiyorum. Onlara daha fazla hizmet götürmek, Kırşehir’imizi yeni yatırım ve projelerle daha yaşanabilir hale getirmek için desteğinizi bekliyorum'' ifadelerine yer verdi.
Kırşehir İYİ Parti Milletvekili Aday Adayları Asaf Kayaoğlu ve Bektaş Aydoğan açıklamada bulundular.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Genel Seçimler için İYİ Parti Kırşehir Milletvekili adaylığı için Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu istifa etmişti.Kayaoğlu ile birlikte daha önce İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini yürüten Bektaş Aydoğan İYİ Parti'den aday adayı olduklarını açıklamıştı.Asaf Kayaoğlu ve Bektaş Aydoğan, adaylıklarına ilişkin basın açıklamasında bulundular.

 

''KIRŞEHİR HAKKI OLAN YATIRIMLARI ALAMADI''

AK Parti iktidarının yıprandığını ve yorulduğunu belirten Asaf Kayaoğlu, ''  Bu iktidar döneminde Kırşehir’imiz hiçbir şekilde beklenen ve istenen yatırımı hakkıyla alamamış, çoğu zaman yapılması gereken hizmetlerde gerçekleşmemiştir. İşte bu noktada taşın altına elimi değil gövdemi koyarak, kalıplaşmış ve bir türlü aşama kaydedilmeyen büyük sorunlardan başlamak üzere şehrimizi yeniden inşa etmek, memleketimiz için hazırladığımız tüm projeleri gerçekleştirmek istiyorum.Milletimizin yoğun desteği ile çıktığım bu yolda, onların gür sesi olacağıma, Ahi Şehrimiz Kırşehir’imizi arzu edildiği gibi yatırım ve projelerin gerçekleştiği kısaca daha yaşanabilir hale getireceğime bir kez daha söz veriyorum'' dedi.

 

''SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİNİ YAKİNEN BİLİYORUM''

İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevi boyunca önemli projeleri hayata geçirmekle birlikte köy ve kasabaların hepsine ulaşarak taleplerin yerine getirilmesi için çalıştığını kaydeden Bektaş Aydoğan ise ''Ancak eksik kalan, yapılması memleketimiz için hayati önem taşıyan birçok proje ve yatırım ise son dönemlerde gerçekleşmedi. Kentimizde kısır çatışmalar yaşandı, hizmet yerine sorun üretildi. Özellikle köyde, kasabada yaşayan vatandaşımıza yatırım ve hizmetler ulaşmadı.Memleketimizin sorunları ile çözümlerini yakinen biliyorum. İşte bu nedenle, Kırşehir genelinde planlanan ama gerçekleştirilmeyen projeler ile milletimizin beklediği hizmetleri, daha önce gerçekleştirdiğim projelerdeki tecrübe ve birikimlerle en kısa sürede hayata geçirmek istiyorum. Onlara daha fazla hizmet götürmek, Kırşehir’imizi yeni yatırım ve projelerle daha yaşanabilir hale getirmek için desteğinizi bekliyorum'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.