Başkan Ekicioğlu, ''Halkımız Gelecek Güzel Günlerden Umutlu''

GÜNDEM 29.03.2023 - 09:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Başkan Ekicioğlu, ''Halkımız Gelecek Güzel Günlerden Umutlu''

Kırşehir'de esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' Halkımız gelecek güzel günlerden umutlu. Hep birlikte çalışarak verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.” dedi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu sık sık esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyor.Kırşehir'in halkın katılımıyla yönetilmesi gerektiğini belirten ve bu yönde uygulamalar da ortaya koyan Başkan Ekicioğlu, '' Kırşehirli hemşehrilerimizle, Ahi Esnafıyla ve Kırşehir’deki tüm toplumsal kesimlerle de sürekli görüş alış verişinde bulunmaya devam ediyoruz'' diye konuştu.     Kırşehir’in, “kent kimliği” olan bir tarih ve kültür şehri olduğunu ifade eden Başkan Ekicioğlu, “Göreve gelirken halkımıza verdiğimiz sözler var ve biz Kırşehir Belediyesi olarak bu sözlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. Biz Kırşehir Belediyesi olarak vatandaşın ve esnafımızın gelmelerini beklemeden, kendi alanlarında ziyaretlerimizi de sürekli yapıyor ve görüş alış verişinde bulunmaya devam ediyoruz.     İlimizde var olan sorunların tespiti ve bu sorunların da ortak akılla çözüme kavuşturulması bizler için çok önemli. Çocuklarımıza güzel, yaşanılabilir bir şehir ve ülke bırakmak için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyor ve tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de Hep birlikte çalışarak verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.” dedi.    
Kırşehir'de esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' Halkımız gelecek güzel günlerden umutlu. Hep birlikte çalışarak verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.” dedi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu sık sık esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyor.Kırşehir'in halkın katılımıyla yönetilmesi gerektiğini belirten ve bu yönde uygulamalar da ortaya koyan Başkan Ekicioğlu, '' Kırşehirli hemşehrilerimizle, Ahi Esnafıyla ve Kırşehir’deki tüm toplumsal kesimlerle de sürekli görüş alış verişinde bulunmaya devam ediyoruz'' diye konuştu.

 

 

Kırşehir’in, “kent kimliği” olan bir tarih ve kültür şehri olduğunu ifade eden Başkan Ekicioğlu, “Göreve gelirken halkımıza verdiğimiz sözler var ve biz Kırşehir Belediyesi olarak bu sözlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. Biz Kırşehir Belediyesi olarak vatandaşın ve esnafımızın gelmelerini beklemeden, kendi alanlarında ziyaretlerimizi de sürekli yapıyor ve görüş alış verişinde bulunmaya devam ediyoruz.

 

 

İlimizde var olan sorunların tespiti ve bu sorunların da ortak akılla çözüme kavuşturulması bizler için çok önemli. Çocuklarımıza güzel, yaşanılabilir bir şehir ve ülke bırakmak için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyor ve tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de Hep birlikte çalışarak verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.