CHP'den Aday Tanıtım Programı

SİYASET 30.03.2023 - 12:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP'den Aday Tanıtım Programı

Cumhuriyet Halk Partisi, Milletvekili aday adaylarını tanıtım programı düzenleyecek.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde CHP'den 8 aday, Milletvekilliği adaylığı için başvuruda bulunmuştu.CHP Kırşehir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada 31 Mart Cuma Günü Saat 14:00'te Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde aday adayı tanıtım programı düzenleneceği belirtildi.Programa tüm Kırşehirlilerin davet edildiği bildirildi. CHP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLANLAR İSE ŞU ŞEKİLDE : Aslan Beyhan Baran Genç Duygu Zorlu Ethem Merdan Hatice Bayram Metin İlhan Şaban Türk Oğuz Altın  
Cumhuriyet Halk Partisi, Milletvekili aday adaylarını tanıtım programı düzenleyecek.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde CHP'den 8 aday, Milletvekilliği adaylığı için başvuruda bulunmuştu.CHP Kırşehir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada 31 Mart Cuma Günü Saat 14:00'te Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde aday adayı tanıtım programı düzenleneceği belirtildi.Programa tüm Kırşehirlilerin davet edildiği bildirildi.

CHP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLANLAR İSE ŞU ŞEKİLDE :

Aslan Beyhan

Baran Genç

Duygu Zorlu

Ethem Merdan

Hatice Bayram

Metin İlhan

Şaban Türk

Oğuz Altın

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.