Taksicinin Dikkati Sayesinde Dolandırılmaktan Kurtuldular

ASAYİŞ 20.04.2023 - 11:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Taksicinin Dikkati Sayesinde Dolandırılmaktan Kurtuldular

Adana'dan Kırşehir'e yaşlı bir çifti dolandırmak için gelen şahıs taksicinin dikkati sayesinde yakayı ele verdi.

Kırşehir merkez'den taksiye binen bir şahıs , merkeze bağlı farklı farklı köylerin isimlerini sayarak bindiği taksiciyi buralara yönlendirdi. Taksi içerisindeki şüpheli hareketlerinden ve telefon trafiğinden şüphelenen taksici durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine hemen intikal eden jandarma ekipleri; şüpheli şahsın Adana’dan buraya geldiğini ve telefon üzerinden talimatlar alarak, kendini jandarma personeli olarak tanıtıp, yaşlı bir ailenin evine hırsızlık yapmaya geldiği öğrenildi. Üzerinde kesici alet, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanma aparatları çıkan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Adana'dan Kırşehir'e yaşlı bir çifti dolandırmak için gelen şahıs taksicinin dikkati sayesinde yakayı ele verdi.

Kırşehir merkez'den taksiye binen bir şahıs , merkeze bağlı farklı farklı köylerin isimlerini sayarak bindiği taksiciyi buralara yönlendirdi.

Taksi içerisindeki şüpheli hareketlerinden ve telefon trafiğinden şüphelenen taksici durumu jandarmaya haber verdi.

Olay yerine hemen intikal eden jandarma ekipleri; şüpheli şahsın Adana’dan buraya geldiğini ve telefon üzerinden talimatlar alarak, kendini jandarma personeli olarak tanıtıp, yaşlı bir ailenin evine hırsızlık yapmaya geldiği öğrenildi.

Üzerinde kesici alet, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanma aparatları çıkan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.