Başkan Ekicioğlu'ndan Koltuğu Teslim Aldı Taleplerini Sıraladı

ÇOCUK 23.04.2023 - 12:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Başkan Ekicioğlu'ndan Koltuğu Teslim Aldı Taleplerini Sıraladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kırşehir'de coşkuyla kutlanmaya başlandı. Selahattİn Ekicioğlu, Belediye Başkanlığı koltuğunu 3. sınıf öğrencisi Cansu Gökgöz'e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla Kırşehir'de çeşitli etkinlikler ve ziyaretler gerçekleştiriliyor.Ahi Evran İlkokulu öğrencileri, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.       Okul Müdürü Bekir Değer ve öğretmen Gülseren Köysüren ile birlikte 3. sınıf öğrencileri Cansu Gökgöz, Metin Köysüren, Ahmet Özalp, Yağmur Bahar Güler ve 4. Sınıf öğrencileri Azranur Aslan ve Zehranur Ala tarafından gerçekleştirilen ziyarette Selahattin Ekicioğlu, başkanlık koltuğunu yarınların emanetçileri olan çocuklara devretti.     Selahattin Ekicioğlu'nun, Belediye Başkanlığı koltuğunu teslim ettiği 3. sınıf öğrencisi Cansu Gökgöz, daha çok kültürel etkinlik ve turist sayısının arttırılması için Kırşehir'in tanıtımının arttırılması ile birlikte yeşil alan ve ormanların arttırılması gerektiğini iletti.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise ''Onların talepleri bizim göre ve sorumluluğumuzdur'' dedi.     Başkan Ekicioğlu daha sonra kendisini ziyaret eden öğrencilere hediyelerini takdim etti.     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti: “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, gelecek güzel ve sağlıklı günlere olan umudumuzu yitirmeden hep birlikte kutlamanın gururunu yaşıyoruz.  ​Bugün, Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yılını kutluyoruz. Gelecek kuşakların, Cumhuriyetimizin ışığıyla aydınlanmasını, ülkemiz ve dünyamız için iyi bir birey olabilmelerini hedefleyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan etmiş ve 23 Nisan aynı zamanda tüm Dünya çocuklarının da bayramı olmuştur.      ​23 Nisan, milletimizin tutsaklık zincirlerini kırarak tarih sahnesine çıktığı ve egemenliği kendi eline aldığı gündür. Esaret ve işgal zincirlerini kıran, insanlarımızı özgürlüğe kavuşturan, Anadolu’nun yoksul halkının kanıyla, canıyla elde ettiği egemenliğin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş günüdür 23 Nisan.    Demokrasinin gelişmesi, adaletin sağlanması, hukuk devletinin güçlenmesi, ülkemizde barışın ve kalkınmanın teminatıdır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından kendilerine 23 Nisan Bayramı armağan edilen çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras da özgür ve adil bir Türkiye olacaktır.  ​Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni kuran tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.”   
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kırşehir'de coşkuyla kutlanmaya başlandı. Selahattİn Ekicioğlu, Belediye Başkanlığı koltuğunu 3. sınıf öğrencisi Cansu Gökgöz'e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla Kırşehir'de çeşitli etkinlikler ve ziyaretler gerçekleştiriliyor.Ahi Evran İlkokulu öğrencileri, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.

 

 

 

Okul Müdürü Bekir Değer ve öğretmen Gülseren Köysüren ile birlikte 3. sınıf öğrencileri Cansu Gökgöz, Metin Köysüren, Ahmet Özalp, Yağmur Bahar Güler ve 4. Sınıf öğrencileri Azranur Aslan ve Zehranur Ala tarafından gerçekleştirilen ziyarette Selahattin Ekicioğlu, başkanlık koltuğunu yarınların emanetçileri olan çocuklara devretti.

 

 

Selahattin Ekicioğlu'nun, Belediye Başkanlığı koltuğunu teslim ettiği 3. sınıf öğrencisi Cansu Gökgöz, daha çok kültürel etkinlik ve turist sayısının arttırılması için Kırşehir'in tanıtımının arttırılması ile birlikte yeşil alan ve ormanların arttırılması gerektiğini iletti.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise ''Onların talepleri bizim göre ve sorumluluğumuzdur'' dedi.

 

 

Başkan Ekicioğlu daha sonra kendisini ziyaret eden öğrencilere hediyelerini takdim etti.

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

“Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, gelecek güzel ve sağlıklı günlere olan umudumuzu yitirmeden hep birlikte kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 

​Bugün, Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yılını kutluyoruz. Gelecek kuşakların, Cumhuriyetimizin ışığıyla aydınlanmasını, ülkemiz ve dünyamız için iyi bir birey olabilmelerini hedefleyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan etmiş ve 23 Nisan aynı zamanda tüm Dünya çocuklarının da bayramı olmuştur.     

​23 Nisan, milletimizin tutsaklık zincirlerini kırarak tarih sahnesine çıktığı ve egemenliği kendi eline aldığı gündür. Esaret ve işgal zincirlerini kıran, insanlarımızı özgürlüğe kavuşturan, Anadolu’nun yoksul halkının kanıyla, canıyla elde ettiği egemenliğin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş günüdür 23 Nisan.   

Demokrasinin gelişmesi, adaletin sağlanması, hukuk devletinin güçlenmesi, ülkemizde barışın ve kalkınmanın teminatıdır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından kendilerine 23 Nisan Bayramı armağan edilen çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras da özgür ve adil bir Türkiye olacaktır. 

​Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni kuran tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.