Kırşehir'de Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İl Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

SİYASET 26.04.2023 - 18:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İl Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri tarafından gerçekleştirilen İl Koordinasyon toplantısına 6'lı masanın diğer siyasi parti temsilcileri ve CHP Milletvekili Adayları katıldı.

Neşet Ertaş kültür merkezin de gerçekleştirilen Kılıçdaroğlu gönüllüleri Kırşehir İl koordinasyon toplantısında konuşan Kırşehir İl koordinatörü olan Gökhan Akkuş toplantıda  Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13. Cumhurbaşkanı olması halinde İlk 100 günde hayata geçirilecek olan, bazı projeleri aktardı : 1. Esnafın faiz borçları silinecek. Esnafın kira stopaj vergisi sıfırlanacak. 2. Çiftçilerin ve balıkçıların kredi faizleri silinecek. 3. Çiftçilere Kırmızı Mazot Uygulamasına Geçilecek ve ÖTV-KDV alınmayacak. 4. Ata Tohumlarımız Ücretsiz verilecek.Özelleştirilen Gübre Fabrikalarımız Satın Alınıp Çiftçilerimizin Hizmetine Sunulacak. 5. Şehit yakınları ve gaziler için toplanan yardımlar hak sahiplerine teslim edilecek… 6. Süleyman Şah Türbesi vatan toprağına geri getirilerek, orada şanlı bayrağımız dalgalanacak… 7. Mülakat kaldırılacak. 8. Tarımda çalışan kadın ve gençlerin sosyal güvenlik primlerini devlet karşılayacak 9. TBMM'de “Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu” kurulacak… 10. Emekliye bu yıl kurban bayramında 15 bin TL ikramiye, bundan sonraki bayramlarda 1 asgari ücret ikramiye. 11. Gençlerin İlk Arabasında ÖTV Alınmayacak. 12. Gençlerin KYK Borçlarınnın Faizleri Silinip Taksitlendirilecek. 13. Gençlerin İlk Cep Telefonlarından ÖTV Alınmayacak. İl koordinatörü Gökhan akkuş, ''' yukarıda sıraladığım kalkınma programından kimsenin şüphesi olmasın. Kılıçdaroğlu gönüllüleri olarak söz veriyorum ülkenin teminatı biz gençler olarak bütün vaatlerimizin arkasındayız. Kılıçdaroğlu Tüm Türkiye’nin cumhurbaşkanı olacaktır. Ülkemiz bahara hep birlikte 85 milyon vatandaşımızla erişecektir. Kılıçdaroğlu gönülleri olarak seçimin son gününe kadar çalışacağız bütün hemşerilerimizden bu çalışmaya destek vermesini bekliyoruz. Halkın umudu Kılıçdaroğlu siz söz veriyor Kırşehir’in gülleri yeniden yeşerecek'' diye konuştu.
Kırşehir Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri tarafından gerçekleştirilen İl Koordinasyon toplantısına 6'lı masanın diğer siyasi parti temsilcileri ve CHP Milletvekili Adayları katıldı.

Neşet Ertaş kültür merkezin de gerçekleştirilen Kılıçdaroğlu gönüllüleri Kırşehir İl koordinasyon toplantısında konuşan Kırşehir İl koordinatörü olan Gökhan Akkuş toplantıda  Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13. Cumhurbaşkanı olması halinde İlk 100 günde hayata geçirilecek olan, bazı projeleri aktardı :

1. Esnafın faiz borçları silinecek. Esnafın kira stopaj vergisi sıfırlanacak.
2. Çiftçilerin ve balıkçıların kredi faizleri silinecek.
3. Çiftçilere Kırmızı Mazot Uygulamasına Geçilecek ve ÖTV-KDV alınmayacak.
4. Ata Tohumlarımız Ücretsiz verilecek.Özelleştirilen Gübre Fabrikalarımız Satın Alınıp Çiftçilerimizin Hizmetine Sunulacak.
5. Şehit yakınları ve gaziler için toplanan yardımlar hak sahiplerine teslim edilecek…
6. Süleyman Şah Türbesi vatan toprağına geri getirilerek, orada şanlı bayrağımız dalgalanacak…
7. Mülakat kaldırılacak.
8. Tarımda çalışan kadın ve gençlerin sosyal güvenlik primlerini devlet karşılayacak
9. TBMM'de “Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu” kurulacak…
10. Emekliye bu yıl kurban bayramında 15 bin TL ikramiye, bundan sonraki bayramlarda 1 asgari ücret ikramiye.
11. Gençlerin İlk Arabasında ÖTV Alınmayacak.
12. Gençlerin KYK Borçlarınnın Faizleri Silinip Taksitlendirilecek.
13. Gençlerin İlk Cep Telefonlarından ÖTV Alınmayacak.


İl koordinatörü Gökhan akkuş, ''' yukarıda sıraladığım kalkınma programından kimsenin şüphesi olmasın. Kılıçdaroğlu gönüllüleri olarak söz veriyorum ülkenin teminatı biz gençler olarak bütün vaatlerimizin arkasındayız. Kılıçdaroğlu Tüm Türkiye’nin cumhurbaşkanı olacaktır. Ülkemiz bahara hep birlikte 85 milyon vatandaşımızla erişecektir. Kılıçdaroğlu gönülleri olarak seçimin son gününe kadar çalışacağız bütün hemşerilerimizden bu çalışmaya destek vermesini bekliyoruz. Halkın umudu Kılıçdaroğlu siz söz veriyor Kırşehir’in gülleri yeniden yeşerecek'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.