Kırşehir'de 2 Kişi Bıçaklandı, Kesimhanede 1 Ağır Yaralandı

ASAYİŞ 28.04.2023 - 13:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 2 Kişi Bıçaklandı, Kesimhanede 1 Ağır Yaralandı

Kırşehir'de sabah saatlerinde 2 bıçaklı yaralama ve bir iş kazası meydana geldi.

Alınan bilgiye göre TOKİ 1. Etap 1035. sokakta çıkan kavga sonucu Mehmet A. (20) bıçakla yaralandı.Mehmet A. ağır yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Bir diğer bıçaklı yaralama olayı da merkeze bağlı Taburoğlu Köyü'nde meydana geldi.Olay sonucu yaralanan Bekir D.'nin (27) durumunun iyi olduğu öğrenildi.   Boztepe İlçesi Körpınar Köyü'nde faaliyet gösteren bir et kesim tesisinde çalışan Hasan A. (38) iş kazası nedeniyle ağır şekilde yaralandı.Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırı  
Kırşehir'de sabah saatlerinde 2 bıçaklı yaralama ve bir iş kazası meydana geldi.

Alınan bilgiye göre TOKİ 1. Etap 1035. sokakta çıkan kavga sonucu Mehmet A. (20) bıçakla yaralandı.Mehmet A. ağır yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Bir diğer bıçaklı yaralama olayı da merkeze bağlı Taburoğlu Köyü'nde meydana geldi.Olay sonucu yaralanan Bekir D.'nin (27) durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Boztepe İlçesi Körpınar Köyü'nde faaliyet gösteren bir et kesim tesisinde çalışan Hasan A. (38) iş kazası nedeniyle ağır şekilde yaralandı.Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.