Turan Yıldırım, ''Kısa Sürede Vatandaşın Teveccühünü Kazandık''

SİYASET 05.05.2023 - 20:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Turan Yıldırım, ''Kısa Sürede Vatandaşın Teveccühünü Kazandık''

İYİ Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Turan Yıldırım, seçim çalışmalarını tüm hızla sürdürüyor.

14 Mayıs Genel Seçimlerinde İYİ Parti'nin Kırşehir Milletvekili adayı Turan Yıldırım, seçim çalışmaları kapasamınd ziyaretlerine devam ediyor.     Kırşehir'de vatandaşlar ve esnafların talep ve şikayetlerini dinleyen Turan Yıldırım, 14 Mayıs'ta bu kötü gidişe dur diyeceklerini belirterek biraz daha sabretmelerini istedi.     Turan Yıldırım kamu kurum ve kuruluşlarınd çalışan memurları ziyaret ederek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in hediyesi olarak yanında getirdiği gülleri kadın personellere takdim etti.     Öte yandan şehrin muhtelif yerlerinde bulunan kahve çay ocaklarındaki gençlerle sohbet eden Turan Yıldırım, eğitimci olması nedeniyle gençlerin sorunlarını ve bu sorunların çözümü noktasında en yetkin aday olduğunu belirterek gerçekleştirilen sohbetlerde kendisine teveccüh gösteren gençlere teşekkür etti.     İYİ Parti Milletvekili Adayı Turan Yıldırım, Kaman , Mucur ve Özbağ ziyeretlerinde büyük ilgi ile karşılandı.Turan Yıldırm ilçe ziyareti programları çerçevesinde diğer ilçelere ve beldelere de çeşitli ziyaretler düzenleyecek.     Turan Yıldırım ayrıca Organize Sanayi Bölgesi, Öğretmenevi , Pazar yeri ziyaretleri gerçekleştirerek emekçilerden, eğitimcilerden ve pazarcı esnaflardan destek istedi.Yıldırım'ın saha çalışmalarının yoğun şekilde devam edeceği bildirildi.  
İYİ Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Turan Yıldırım, seçim çalışmalarını tüm hızla sürdürüyor.

14 Mayıs Genel Seçimlerinde İYİ Parti'nin Kırşehir Milletvekili adayı Turan Yıldırım, seçim çalışmaları kapasamınd ziyaretlerine devam ediyor.

 

 

Kırşehir'de vatandaşlar ve esnafların talep ve şikayetlerini dinleyen Turan Yıldırım, 14 Mayıs'ta bu kötü gidişe dur diyeceklerini belirterek biraz daha sabretmelerini istedi.

 

 

Turan Yıldırım kamu kurum ve kuruluşlarınd çalışan memurları ziyaret ederek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in hediyesi olarak yanında getirdiği gülleri kadın personellere takdim etti.

 

 

Öte yandan şehrin muhtelif yerlerinde bulunan kahve çay ocaklarındaki gençlerle sohbet eden Turan Yıldırım, eğitimci olması nedeniyle gençlerin sorunlarını ve bu sorunların çözümü noktasında en yetkin aday olduğunu belirterek gerçekleştirilen sohbetlerde kendisine teveccüh gösteren gençlere teşekkür etti.

 

 

İYİ Parti Milletvekili Adayı Turan Yıldırım, Kaman , Mucur ve Özbağ ziyeretlerinde büyük ilgi ile karşılandı.Turan Yıldırm ilçe ziyareti programları çerçevesinde diğer ilçelere ve beldelere de çeşitli ziyaretler düzenleyecek.

 

 

Turan Yıldırım ayrıca Organize Sanayi Bölgesi, Öğretmenevi , Pazar yeri ziyaretleri gerçekleştirerek emekçilerden, eğitimcilerden ve pazarcı esnaflardan destek istedi.Yıldırım'ın saha çalışmalarının yoğun şekilde devam edeceği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.