Turan Yıldırım Kırşehir'de Yüzleri Güldürüyor

SİYASET 08.05.2023 - 20:49, Güncelleme: 08.05.2023 - 20:45
 

Turan Yıldırım Kırşehir'de Yüzleri Güldürüyor

Seçim çalışmalarına başladığı andan itibaren halk ile iç içe olan İyi Parti Milletvekili Adayı Turan Yıldırım Kırşehirlilerin yüzünü güldürmeyi başardı.

Seçim çalışmalarında birebir görüşmelerinde halka temas ederek dertlerini, sıkıntılarını dinleyen yıldırım çözüm önerileri ile Kırşehirlilerin yüzünü güldürerek umut oluyor. Adaylar açıklandığı andan itibaren en çok merak edilen ve tartışılan adaylardan birisi olan Turan Yıldırım’a Kırşehir halkı kucak açtı. Aslen öğretmen olan yıldırım samimi kişiliği ile bilinen siyasetin dışında bir tavır sergileyerek Kırşehirlilerin gönlüne taht kurmayı başardı. Özellikle 23 Nisan arifesinde Cacabey Meydanı’nda düzenlediği çocuk şenliği ile seçim çalışmalarına farklı bir hava katan Turan Yıldırım özellikle kararsızların ve gençlerin birçoğunun oyunu almayı başardı. Bu şenlik ile sadece seçmenin değil çocuklarında gönlünü kazanan yıldırım öğretmen kimliğinden taviz vermeden çocuklar ile birebir ilgilenerek memleketinin geleceğine sahip çıkacağını gösterdi. Şenlikte dağıttığı “Kırşehir’i Boyuyorum” isimli boyama kitabı ile çocukları sevindirirken aynı zamanda çocukların Kırşehir’in kültürünü ve değerlerini öğrenmesini amaçladığını belirtti.
Seçim çalışmalarına başladığı andan itibaren halk ile iç içe olan İyi Parti Milletvekili Adayı Turan Yıldırım Kırşehirlilerin yüzünü güldürmeyi başardı.

Seçim çalışmalarında birebir görüşmelerinde halka temas ederek dertlerini, sıkıntılarını dinleyen yıldırım çözüm önerileri ile Kırşehirlilerin yüzünü güldürerek umut oluyor.
Adaylar açıklandığı andan itibaren en çok merak edilen ve tartışılan adaylardan birisi olan Turan Yıldırım’a Kırşehir halkı kucak açtı. Aslen öğretmen olan yıldırım samimi kişiliği ile bilinen siyasetin dışında bir tavır sergileyerek Kırşehirlilerin gönlüne taht kurmayı başardı. Özellikle 23 Nisan arifesinde Cacabey Meydanı’nda düzenlediği çocuk şenliği ile seçim çalışmalarına farklı bir hava katan Turan Yıldırım özellikle kararsızların ve gençlerin birçoğunun oyunu almayı başardı. Bu şenlik ile sadece seçmenin değil çocuklarında gönlünü kazanan yıldırım öğretmen kimliğinden taviz vermeden çocuklar ile birebir ilgilenerek memleketinin geleceğine sahip çıkacağını gösterdi. Şenlikte dağıttığı “Kırşehir’i Boyuyorum” isimli boyama kitabı ile çocukları sevindirirken aynı zamanda çocukların Kırşehir’in kültürünü ve değerlerini öğrenmesini amaçladığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.