Ankara Caddesi'nde Kadın Cinayeti

ASAYİŞ 16.05.2023 - 22:55, Güncelleme: 16.05.2023 - 22:49
 

Ankara Caddesi'nde Kadın Cinayeti

Kırşehir'de 38 yaşındaki genç kadın bıçaklanmış şekilde evinde ölü bulundu.

Olay Ankara Caddesi PTT karşısında bulunan Ünal Apartmanında meydana geldi.Yanlız yaşadığı belirtilen 38 yaşındaki G.T. 'den haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi.İkamet ettiği daireye giren polis ve sağlık ekipleri genç kadının birçok yerinden bıçaklanarak yaşamını yitirdiğini belirledi.G.T.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Kırşehir Eminiyet Müdürlüğü ekipleri şimdi genç kadının katil ya da katillerini yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.  
Kırşehir'de 38 yaşındaki genç kadın bıçaklanmış şekilde evinde ölü bulundu.

Olay Ankara Caddesi PTT karşısında bulunan Ünal Apartmanında meydana geldi.Yanlız yaşadığı belirtilen 38 yaşındaki G.T. 'den haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi.İkamet ettiği daireye giren polis ve sağlık ekipleri genç kadının birçok yerinden bıçaklanarak yaşamını yitirdiğini belirledi.G.T.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kırşehir Eminiyet Müdürlüğü ekipleri şimdi genç kadının katil ya da katillerini yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.