Çocuk Çocuğu Bıçaklayarak Öldürdü

ASAYİŞ 21.05.2023 - 10:58, Güncelleme: 21.05.2023 - 11:02
 

Çocuk Çocuğu Bıçaklayarak Öldürdü

13 Yaşındaki Kırşehir nüfusuna kayıtlı Emir Akyol, 14 yaşındaki Utku B. tarafından tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay dün Ankara'nın Gölbaşı İlçesi Şafak Mahallesi'nde meydana geldi.Alınan bilgiye göre Şafak parkında 14 yaşındaki Utku B. ile karşılaşan 13 yaşındaki Emir Akyol arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Utku B. yanında bulundurduğu bıçakla Emir Akyol'u boğazından yaralayıp kaçtı.Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emir Akyol, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.     14 yaşında katil olan ve olay yerinden kaçan Utku B. polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.Kırşehir nüfusuna kayıtlı Emir Akyol'un babası Şahin Akyol sosyal medya hesabından oğluyla olan bir fotoğrafını paylaşarak, '' Oglum Murat Emir Hakka yürümüştür, Cenazesi öglen namazı Merkez Camisinden Kalkacaktır'' ifadelerini kullandı.
13 Yaşındaki Kırşehir nüfusuna kayıtlı Emir Akyol, 14 yaşındaki Utku B. tarafından tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay dün Ankara'nın Gölbaşı İlçesi Şafak Mahallesi'nde meydana geldi.Alınan bilgiye göre Şafak parkında 14 yaşındaki Utku B. ile karşılaşan 13 yaşındaki Emir Akyol arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Utku B. yanında bulundurduğu bıçakla Emir Akyol'u boğazından yaralayıp kaçtı.Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emir Akyol, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

 

14 yaşında katil olan ve olay yerinden kaçan Utku B. polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Kırşehir nüfusuna kayıtlı Emir Akyol'un babası Şahin Akyol sosyal medya hesabından oğluyla olan bir fotoğrafını paylaşarak, '' Oglum Murat Emir Hakka yürümüştür, Cenazesi öglen namazı Merkez Camisinden Kalkacaktır'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.