Kırşehir'de Ev Kiraları Vatandaşın Bütçesini Zorluyor

EKONOMİ 24.05.2023 - 23:12, Güncelleme: 24.05.2023 - 23:58
 

Kırşehir'de Ev Kiraları Vatandaşın Bütçesini Zorluyor

Kırşehir'de ev sahibine indirim yap diyen kiracı , '' İşinize gelirse Suriyelilere veririm, 5 yıl da peşin alırım'' cevabıyla şoke oldu.

Tüm yurttta olduğu gibi Kırşehir'de de kira fiyatları aldı başını gitti.Özellikle büyükşehirlerde yüksek kira bedelleri nedeniyle birçok vatandaş geçimini sağlayamaz duruma gelirken kira fiyatlarının büyükşehirlere nazaran daha uygun olduğu Kırşehir'deki kira fiyatları da vatandaşın bütçesini zorluyor. Gazetemize ulaşan bir vatandaş konuyla ilgili mesajında, '' Merhaba kiralık ev arıyorum ama maddi durumum yetersiz.Baktığım evlerin en uygunu 4 bin TL imiş. Fukara 4 bin TL'yi nereden getirsin bir de ne zaman ev sahipleriyle pazarlığa başlasak aldığımız cevap , ''hesabına gelirse, Suriyelilere veriririm 5 yıl peşin alırım'' oluyor.Bayrak benim vatan benim, şehit benim ama lakin aç da benim sokak da kalan da benim, meydanlarda benzin bidonlarıyla yan odalarda saç kurutmasıyla sonumuz gelmez inşallah'' ifadelerini kullandı.  
Kırşehir'de ev sahibine indirim yap diyen kiracı , '' İşinize gelirse Suriyelilere veririm, 5 yıl da peşin alırım'' cevabıyla şoke oldu.

Tüm yurttta olduğu gibi Kırşehir'de de kira fiyatları aldı başını gitti.Özellikle büyükşehirlerde yüksek kira bedelleri nedeniyle birçok vatandaş geçimini sağlayamaz duruma gelirken kira fiyatlarının büyükşehirlere nazaran daha uygun olduğu Kırşehir'deki kira fiyatları da vatandaşın bütçesini zorluyor.

Gazetemize ulaşan bir vatandaş konuyla ilgili mesajında, '' Merhaba kiralık ev arıyorum ama maddi durumum yetersiz.Baktığım evlerin en uygunu 4 bin TL imiş. Fukara 4 bin TL'yi nereden getirsin bir de ne zaman ev sahipleriyle pazarlığa başlasak aldığımız cevap , ''hesabına gelirse, Suriyelilere veriririm 5 yıl peşin alırım'' oluyor.Bayrak benim vatan benim, şehit benim ama lakin aç da benim sokak da kalan da benim, meydanlarda benzin bidonlarıyla yan odalarda saç kurutmasıyla sonumuz gelmez inşallah'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.