İYİ Parti Kırşehir Milletvekili Adayları Belli Oldu

SİYASET 09.04.2023 - 16:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İYİ Parti Kırşehir Milletvekili Adayları Belli Oldu

14 Mayıs'ta gerçekleşecek genel seçimlerde İYİ Parti 1. sıradan Turan Yıldırım'ı 2. Sıradan ise Asaf Kayaoğlu gösterildi.

Millet İttifakı'nı oluşturan  Gelecek Partisi, Deva Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve CHP'nin ortak liste kararında yer almayan İYİ Parti,  28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine, kendi amblemi ve listeleriyle girme kararı almıştı. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde İYİ Parti, Kırşehir Milletvekili adayı olarak 1. sıradan Turan Yıldırım, 2. sıradan ise Asaf Kayaoğlu'nu aday gösterdi.  
14 Mayıs'ta gerçekleşecek genel seçimlerde İYİ Parti 1. sıradan Turan Yıldırım'ı 2. Sıradan ise Asaf Kayaoğlu gösterildi.

Millet İttifakı'nı oluşturan  Gelecek Partisi, Deva Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve CHP'nin ortak liste kararında yer almayan İYİ Parti,  28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine, kendi amblemi ve listeleriyle girme kararı almıştı.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde İYİ Parti, Kırşehir Milletvekili adayı olarak 1. sıradan Turan Yıldırım, 2. sıradan ise Asaf Kayaoğlu'nu aday gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.