Jandarma İle 1 Gün Geçirdiler

ÇOCUK 20.11.2021 - 19:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Jandarma İle 1 Gün Geçirdiler

Kırşehir'de sevgi evlerinde kalan çocuklar, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinlikleri kapsamında jandarmayla bir gün geçirdi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen etkinlikte jandarma personeli, Kırşehir Fatma Bacı Çocuk Evleri'nde kalan çocukları ziyaret etti.   Daha sonra minibüsle Kırşehir Jandarma Komutanlığına gelen çocuklara, birimlerin faaliyetleri hakkında bilgi verildi.Jandarma personeliyle şarkı söyleyen, ekiplerin kullandığı araç gereçleri inceleyen ve arama-kurtarma köpekleriyle ilgilenen çocuklar, güzel bir gün geçirdi.   Günün sonunda telsizden "Minik kalplerden jandarmaya" diye anons yapan çocuklardan biri, "Bize bugünü yaşattığınız için size çok teşekkür ediyoruz." dedi.Anonsa cevap veren jandarma personeli de "Sizler bizim geleceğimizsiniz, jandarma her zaman sizinle, Çocuk Hakları Günü'nüz kutlu olsun." şeklinde karşılık verdi.  
Kırşehir'de sevgi evlerinde kalan çocuklar, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinlikleri kapsamında jandarmayla bir gün geçirdi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen etkinlikte jandarma personeli, Kırşehir Fatma Bacı Çocuk Evleri'nde kalan çocukları ziyaret etti.

 


Daha sonra minibüsle Kırşehir Jandarma Komutanlığına gelen çocuklara, birimlerin faaliyetleri hakkında bilgi verildi.Jandarma personeliyle şarkı söyleyen, ekiplerin kullandığı araç gereçleri inceleyen ve arama-kurtarma köpekleriyle ilgilenen çocuklar, güzel bir gün geçirdi.

 


Günün sonunda telsizden "Minik kalplerden jandarmaya" diye anons yapan çocuklardan biri, "Bize bugünü yaşattığınız için size çok teşekkür ediyoruz." dedi.Anonsa cevap veren jandarma personeli de "Sizler bizim geleceğimizsiniz, jandarma her zaman sizinle, Çocuk Hakları Günü'nüz kutlu olsun." şeklinde karşılık verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.