Jandarmadan Çiçekdağı'nda Uyuşturucu Operasyonu

ASAYİŞ 08.12.2022 - 12:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Jandarmadan Çiçekdağı'nda Uyuşturucu Operasyonu

Çiçekdağı İlçesi'nde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığu tarafından  uyuşturucu ile mücadele kapsamında Çiçekdağı ilçesi mülki sınırları içerisinde “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçunu işleye, şüphelilere yönelik icra edilen operasyon da şüphelilerin ev eklentileri ve araçlarında arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda; -Satışa hazır halde paketlenmiş çok miktarda Metamfetamin, Skunk ve Eroin maddesi -Suçta kullanılan ruhsatsız tabanca, sahte para, cep telefonları ve otomobil -Uyuşturucu madde tartımında kullanılan hassas terazi ve uyuşturucu madde kullanma aparatları ele geçirilerek el konuldu.     Olay ile ilgili gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 5 kişiden ; 1 kişi ifadesinin alınmasına müteakip, 1 kişi Adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 3 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Çiçekdağı İlçesi'nde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığu tarafından  uyuşturucu ile mücadele kapsamında Çiçekdağı ilçesi mülki sınırları içerisinde “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçunu işleye, şüphelilere yönelik icra edilen operasyon da şüphelilerin ev eklentileri ve araçlarında arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda;

-Satışa hazır halde paketlenmiş çok miktarda Metamfetamin, Skunk ve Eroin maddesi

-Suçta kullanılan ruhsatsız tabanca, sahte para, cep telefonları ve otomobil

-Uyuşturucu madde tartımında kullanılan hassas terazi ve uyuşturucu madde kullanma aparatları ele geçirilerek el konuldu.

 

 

Olay ile ilgili gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 5 kişiden ; 1 kişi ifadesinin alınmasına müteakip, 1 kişi Adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 3 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.