Kaçırılan Atlar Nasıl Bulundu

ASAYİŞ 24.12.2020 - 20:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaçırılan Atlar Nasıl Bulundu

Kırşehir'den kaçırılan binlerce TL değerindeki atlar Konya'da bulundu.Atları götüren kişinin oğlu haberimizi okuyup babasına haber verince işin aslı da ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Akpınar'a bağlı Demirci Köyünde çiftçilikle uğraşan Tuncay Tekin'e ait atlar karayolunun kenarında otlarken bir kamyonete bindirilerek kaçırılmıştı.Olayı jandarma ekiplerine bildiren Tuncay Tekin , ''Benim için atlarımın parasal bir değeri yok hatta paha biçilemez.Aklıma bin bir türlü şey geliyor ama en çok korktuğum şey ise atlarımın kesilmesi.'' demişti.     ATLAR KONYA'DA BULUNDU   Mobese görüntülerini inceleyen ekipler atların en son Kaman'da görüldüğünü belirlemiş ve araştırmalarını yoğunlaştırmıştı.Gazetemiz aracılığıyla ''Onları çok seviyorum her ikisi de benim evladım gibi.Atlarımı geri getirirlerse şikayetçi olmayacağım hatta bulunursa da şikayetçi olmayacağım.'' çağrısında bulundu.   ATLARI GÖTÜREN KİŞİNİN OĞLU HABERİMİZİ OKUYUP BABASINA HABER VERDİ   Atları Konya'ya götüren kişinin oğlu haberimizi görerek babasına haber verdi.Baba ise Tuncay Tekin'e ulaşarak atları bir şahıstan satın aldığını ve parasını verdiği takdirde atları geri vereceğini belirtti.Atları satan kişinin Tuncay Tekin'in köylüsü olduğu ortaya çıktı.Atları satan kişi parayı geri ödeyince de atlar iade edildi.     ''ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM''   Binlerce lira değerindeki Arap tayı ile fotoğraf gönderen Tuncay Tekin , ''Atlarım benim için paha biçilemez.Onları çok seviyorum.Onların bulunması için elinden geleni yapan basın emekçilerine ve Akpınar Jandarma Karakolundaki güvenlik güçlerine çok teşekkür ediyorum.Verdiğim sözü de tutarak kimseden şikayetçi olmadığımı belirtmek istiyorum.'' ifadelerini kullandı.   İŞTE ATLARIN BULUNMASINI SAĞLAYAN O HABERİMİZ    
Kırşehir'den kaçırılan binlerce TL değerindeki atlar Konya'da bulundu.Atları götüren kişinin oğlu haberimizi okuyup babasına haber verince işin aslı da ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Akpınar'a bağlı Demirci Köyünde çiftçilikle uğraşan Tuncay Tekin'e ait atlar karayolunun kenarında otlarken bir kamyonete bindirilerek kaçırılmıştı.Olayı jandarma ekiplerine bildiren Tuncay Tekin , ''Benim için atlarımın parasal bir değeri yok hatta paha biçilemez.Aklıma bin bir türlü şey geliyor ama en çok korktuğum şey ise atlarımın kesilmesi.'' demişti.

 

 

ATLAR KONYA'DA BULUNDU

 

Mobese görüntülerini inceleyen ekipler atların en son Kaman'da görüldüğünü belirlemiş ve araştırmalarını yoğunlaştırmıştı.Gazetemiz aracılığıyla ''Onları çok seviyorum her ikisi de benim evladım gibi.Atlarımı geri getirirlerse şikayetçi olmayacağım hatta bulunursa da şikayetçi olmayacağım.'' çağrısında bulundu.

 

ATLARI GÖTÜREN KİŞİNİN OĞLU HABERİMİZİ OKUYUP BABASINA HABER VERDİ

 

Atları Konya'ya götüren kişinin oğlu haberimizi görerek babasına haber verdi.Baba ise Tuncay Tekin'e ulaşarak atları bir şahıstan satın aldığını ve parasını verdiği takdirde atları geri vereceğini belirtti.Atları satan kişinin Tuncay Tekin'in köylüsü olduğu ortaya çıktı.Atları satan kişi parayı geri ödeyince de atlar iade edildi.

 

 

''ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM''

 

Binlerce lira değerindeki Arap tayı ile fotoğraf gönderen Tuncay Tekin , ''Atlarım benim için paha biçilemez.Onları çok seviyorum.Onların bulunması için elinden geleni yapan basın emekçilerine ve Akpınar Jandarma Karakolundaki güvenlik güçlerine çok teşekkür ediyorum.Verdiğim sözü de tutarak kimseden şikayetçi olmadığımı belirtmek istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

İŞTE ATLARIN BULUNMASINI SAĞLAYAN O HABERİMİZ

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.