Kadın Cinayeti Zanlısı 4 Afganlı Mahkemeye Sevk Edildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2019 - 18:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kadın Cinayeti Zanlısı 4 Afganlı Mahkemeye Sevk Edildi

Geçtiğimiz günlerde Yenice Mahallesinde boğazı kesilerek ve parçalanarak öldürülen Afgan asıllı kadın cinayeti ile ilgili koca ve 3 kişi gözaltına alındı. 31 Yaşındaki Parwin Mohammadi bir tekstil fabrikasında çalışıyordu.25 Ocak akşamı Parwin Mohammadi ailesiyle ikamet ettiği Yenice Mahallesinde bulunan evinde hunharca boğazı kesilerek ve parçalanarak katledildi. KOCA DAHİL 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 2 Çocuk annesi Parwin Mohammadi'nin öldürülmesiyle ilişkin soruşturmayı derinleştiren polis önce koca S.M'yi sorguladı. S.M.'nin, emniyetteki ifadesinde, eşiyle aralarında kavga ve kıskançlık sorunları olduğunu söylediği öğrenildi. Soruşturmanın ardından kadının eşi S.M. ve erkek kardeşi A.F.A. ile akrabaları G.R.A. ve M.A.M.'yi gözaltına aldı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 4 kişi, adliyeye sevk edildi.

Geçtiğimiz günlerde Yenice Mahallesinde boğazı kesilerek ve parçalanarak öldürülen Afgan asıllı kadın cinayeti ile ilgili koca ve 3 kişi gözaltına alındı.

31 Yaşındaki Parwin Mohammadi bir tekstil fabrikasında çalışıyordu.25 Ocak akşamı Parwin Mohammadi ailesiyle ikamet ettiği Yenice Mahallesinde bulunan evinde hunharca boğazı kesilerek ve parçalanarak katledildi.

KOCA DAHİL 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

2 Çocuk annesi Parwin Mohammadi'nin öldürülmesiyle ilişkin soruşturmayı derinleştiren polis önce koca S.M'yi sorguladı.


S.M.'nin, emniyetteki ifadesinde, eşiyle aralarında kavga ve kıskançlık sorunları olduğunu söylediği öğrenildi. Soruşturmanın ardından
kadının eşi S.M. ve erkek kardeşi A.F.A. ile akrabaları G.R.A. ve M.A.M.'yi gözaltına aldı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 4 kişi, adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.