Kadın Emek Pazarı Cacabey Meydanı'nda Açıldı

KÜLTÜR 27.06.2022 - 21:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kadın Emek Pazarı Cacabey Meydanı'nda Açıldı

Kırşehir Belediyesi ve Kırşehir Kent Konseyi işbirliği ile Cacabey Meydanı'nda düzenlenen Kadın Emek Pazarı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk tarafından açışılışı gerçekleştirilen Kadın Emek Pazarı Cacabey Meydanı'dan görücüye çıktı.      Kadın Emek Buluşması’nın açılışında bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:  “Bir kentin olmazsa olmazlarından olan STK’lar, Meslek Odaları, Kent Konseyi, Esnaf Odaları vb. kuruluşlar o kentin bileşenleridir. Bu ortak akılla ve de özellikle Kadın Emek Pazarı’ndaki emekçi kadınlarımız sırasıyla kendilerine verilen yerlerde ürünlerini halkımızın tüketimine sunuyorlar. Cacabey Meydanı’nda daha görünür bir alanda ürünlerin sunulması için biz ke kendilerine Kırşehir Belediyesi olarak destek olduk.     Aile ekonomisine; el emeği, göz nuru ürünleriyle, “her ev bir atölyedir” anlayışıyla destek olan kadınlarımız ürünlerini burada tüketiciyle buluşturarak katkı sunuyorlar. Bu da bizim istediğimiz ve desteklediğimiz projelerden biriydi.Kadın Emek Pazarındaki arkadaşların isteğiyle belirli aralıklarla Kırşehir Kent Konseyi’nin önderliğinde hep birlikte, emek veren kadınlarımızın ürünlerini hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Bu tür çalışmaları ve ürünleri halkımızla buluşturmak ise bizlerin sorumluluğudur.     Kadınlarımızın hazırladıkları el emeği, göz nuru ürünleri tüm hemşehrilerimizin görmesini isteriz.”  
Kırşehir Belediyesi ve Kırşehir Kent Konseyi işbirliği ile Cacabey Meydanı'nda düzenlenen Kadın Emek Pazarı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk tarafından açışılışı gerçekleştirilen Kadın Emek Pazarı Cacabey Meydanı'dan görücüye çıktı.

 

 

 Kadın Emek Buluşması’nın açılışında bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 “Bir kentin olmazsa olmazlarından olan STK’lar, Meslek Odaları, Kent Konseyi, Esnaf Odaları vb. kuruluşlar o kentin bileşenleridir. Bu ortak akılla ve de özellikle Kadın Emek Pazarı’ndaki emekçi kadınlarımız sırasıyla kendilerine verilen yerlerde ürünlerini halkımızın tüketimine sunuyorlar. Cacabey Meydanı’nda daha görünür bir alanda ürünlerin sunulması için biz ke kendilerine Kırşehir Belediyesi olarak destek olduk.

 

 

Aile ekonomisine; el emeği, göz nuru ürünleriyle, “her ev bir atölyedir” anlayışıyla destek olan kadınlarımız ürünlerini burada tüketiciyle buluşturarak katkı sunuyorlar. Bu da bizim istediğimiz ve desteklediğimiz projelerden biriydi.Kadın Emek Pazarındaki arkadaşların isteğiyle belirli aralıklarla Kırşehir Kent Konseyi’nin önderliğinde hep birlikte, emek veren kadınlarımızın ürünlerini hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Bu tür çalışmaları ve ürünleri halkımızla buluşturmak ise bizlerin sorumluluğudur.

 

 

Kadınlarımızın hazırladıkları el emeği, göz nuru ürünleri tüm hemşehrilerimizin görmesini isteriz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.