Kaman'da Kaybolan Şahıs Toklümen'de Bulundu

ASAYİŞ 06.05.2022 - 11:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaman'da Kaybolan Şahıs Toklümen'de Bulundu

Kaman'da kaybolan Refik Bıyık her yerde aranıyor.

Alınan bilgiye göre 2 gün önce Kaman'da kaybolan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen 33 yaşındaki Refik Bıyık'tan haber alınamıyordu.Bıyık'ı arama çalışmalarına AFAD ve UMKE ekipleri de katılıyordu.   TOKLUMEN'DE BULUNDU Arama çalışmaları devam ederken kayıp Refik Bıyık ile ilgili yapılan ihbarın ardından Toklumen'e giden ekipler Refik Bıyık'a ulaştı.Yapılan ilk tetkiklerin ardından Bıyık'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaman'da kaybolan Refik Bıyık her yerde aranıyor.

Alınan bilgiye göre 2 gün önce Kaman'da kaybolan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen 33 yaşındaki Refik Bıyık'tan haber alınamıyordu.Bıyık'ı arama çalışmalarına AFAD ve UMKE ekipleri de katılıyordu.

 

TOKLUMEN'DE BULUNDU

Arama çalışmaları devam ederken kayıp Refik Bıyık ile ilgili yapılan ihbarın ardından Toklumen'e giden ekipler Refik Bıyık'a ulaştı.Yapılan ilk tetkiklerin ardından Bıyık'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.