Kayıp Hasan Aydoğan'ı Arama Çalışmaları 22. Gününde

GÜNDEM 15.04.2022 - 12:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kayıp Hasan Aydoğan'ı Arama Çalışmaları 22. Gününde

Kız arkadaşı Şeyma Demir ile birlikte öldürüldükten sonra Kızılırmak'a atılan Hasan Aydoğan'ı arama çalışmaları 22. gününde devam ediyor.

Kayıp ihbarının ardından araçları ağbayır mevkiinde terk edilmiş olarak bulunan Hasan Aydoğan ve kız arkadaşı Şeyma Demir'in cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı.Öldürülenlerden Şeyma Demir'in cenazesine arama çalışmalarının ilk gününde ulaşılırken Hasan Aydoğan'a ise bir türlü ulaşılamadı.   Kırşehir AFAD İl Müdürü İbrahim Avşar Çalışmaları Yakından Takip Ediyor   22. GÜNÜNDE DE DEVAM EDİYOR İlk etapta olay mahalline yakın noktaların tarandığı arama çalışmaları daha sonra ırmağın diğer kısımlarına ve baraj bölgesine doğru kaydırılmıştı.AFAD, Jandarma ve UMKE ekiplerinin katıldığı çalışmalar ; diğer illerden de gelen ekipler, dalgıçlar, su altı sismik tarama cihazları, dronelar ve bölgedeki balıkçıların da desteği ile yoğun bir şekilde yürütülmesine rağmen Hasan Aydoğan'ın cansız bedenine bir türlü ulaşılamadı.   Vali İbrahim Akın Sık Sık Bölgeye Giderek Çalışmalar Hakkında Bilgi Alıyor IRMAK KISMI 10'DAN FAZLA TARANDI Çalışmaları kolaylaştırmak ve suyun debisini azaltmak adına Yamula ve Nevşehir'deki sulama barajı kapakları kapatılmıştı.Ekiplerin ırmak bölümünü 10'dan fazla taradığı, su yüzeyinin , kıyı şeridinin ve baraj kapaklarının da rutin şekilde sürekli olarak tarandığı belirtildi.     DALGIÇLAR BARAJDAKİ ARAMALARINA DEVAM EDİYOR Öte yandan AFAD ve Jandarma Komutanlığına bağlı çok sayıda dalgıç da barajdaki aramalarına devam ediyor.Çalışmalar kapsamında dalgıçlarla birlikte ayrıca su altı sismik cihazları ve dronelar da arama çalışmalarında koordineli olarak kullanılıyor.     HERHANGİ BİR CESEDE RASTLANMADI Yetkililerden alınan bilgiye göre; dedikoduların aksine arama çalışmaları kapsamında başka cesetlerin bulunmadığı da kaydedildi.  
Kız arkadaşı Şeyma Demir ile birlikte öldürüldükten sonra Kızılırmak'a atılan Hasan Aydoğan'ı arama çalışmaları 22. gününde devam ediyor.

Kayıp ihbarının ardından araçları ağbayır mevkiinde terk edilmiş olarak bulunan Hasan Aydoğan ve kız arkadaşı Şeyma Demir'in cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı.Öldürülenlerden Şeyma Demir'in cenazesine arama çalışmalarının ilk gününde ulaşılırken Hasan Aydoğan'a ise bir türlü ulaşılamadı.

 

Kırşehir AFAD İl Müdürü İbrahim Avşar Çalışmaları Yakından Takip Ediyor

 

22. GÜNÜNDE DE DEVAM EDİYOR

İlk etapta olay mahalline yakın noktaların tarandığı arama çalışmaları daha sonra ırmağın diğer kısımlarına ve baraj bölgesine doğru kaydırılmıştı.AFAD, Jandarma ve UMKE ekiplerinin katıldığı çalışmalar ; diğer illerden de gelen ekipler, dalgıçlar, su altı sismik tarama cihazları, dronelar ve bölgedeki balıkçıların da desteği ile yoğun bir şekilde yürütülmesine rağmen Hasan Aydoğan'ın cansız bedenine bir türlü ulaşılamadı.

 

Vali İbrahim Akın Sık Sık Bölgeye Giderek Çalışmalar Hakkında Bilgi Alıyor

IRMAK KISMI 10'DAN FAZLA TARANDI

Çalışmaları kolaylaştırmak ve suyun debisini azaltmak adına Yamula ve Nevşehir'deki sulama barajı kapakları kapatılmıştı.Ekiplerin ırmak bölümünü 10'dan fazla taradığı, su yüzeyinin , kıyı şeridinin ve baraj kapaklarının da rutin şekilde sürekli olarak tarandığı belirtildi.

 

 

DALGIÇLAR BARAJDAKİ ARAMALARINA DEVAM EDİYOR

Öte yandan AFAD ve Jandarma Komutanlığına bağlı çok sayıda dalgıç da barajdaki aramalarına devam ediyor.Çalışmalar kapsamında dalgıçlarla birlikte ayrıca su altı sismik cihazları ve dronelar da arama çalışmalarında koordineli olarak kullanılıyor.

 

 

HERHANGİ BİR CESEDE RASTLANMADI

Yetkililerden alınan bilgiye göre; dedikoduların aksine arama çalışmaları kapsamında başka cesetlerin bulunmadığı da kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.