Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Metin İlhan'a Taziye Ziyareti

SİYASET 21.08.2021 - 19:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Metin İlhan'a Taziye Ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, annesi vefat eden Metin İlhan'a taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, beraberindeki partililerle Kırşehir'e geldi. Kılıçdaroğlu, burada annesi Esme İlhan'ı kaybeden CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan'a taziye ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu'nu, CHP'li İlhan ve yakınları karşıladı. Bir süre aile ile sohbet eden Kılıçdaroğlu, ardından Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen '58'inci Ulusal 32'nci Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri'ne katılmak üzere Kırşehir'den ayrıldı.     HALİM ÇAKIR İLE SOHBET ETTİ Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taziye için gelen Kırşehir Belediyesi eski Başkanı Halim Çakır ile uzun süre sohbet etti.Halim Çakır, Metin İlhan'ın annesi Esme İlhan'ın ruhuna Kuran-ı Kerim okudu.Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan, Halim Çakır'ın bir dönem uğradığı haksızlıkları dile getirdi.Halim Çakır ise Metin İlhan'ın o dönem kendisine çok yardımcı olduğunu ve memnun olduğunu belirtti.Halim Çakır 2008 yılından sonra çıkan yasaya göre geçmişinde Emekli sandığı ile ilişkisi olmayan emekli  Belediye Başkanlarının özlük hakları bakımından mağdur durumda olduklarını ve Belediye başkanları Birliği olarak gayret gösterdiklerini aktaran Çakır'a Kılıçdaroğlu '' Biz de biliyoruz.Parlementoya geldiğinde destek vereceğiz'' dedi.   Çakır ayrıca Kılıçdaroğlu'na emekli belediye başkanlarının maaş problemlerinden bahsetti ve destek istedi.    
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, annesi vefat eden Metin İlhan'a taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, beraberindeki partililerle Kırşehir'e geldi. Kılıçdaroğlu, burada annesi Esme İlhan'ı kaybeden CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan'a taziye ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu'nu, CHP'li İlhan ve yakınları karşıladı. Bir süre aile ile sohbet eden Kılıçdaroğlu, ardından Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen '58'inci Ulusal 32'nci Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri'ne katılmak üzere Kırşehir'den ayrıldı.

 

 

HALİM ÇAKIR İLE SOHBET ETTİ

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taziye için gelen Kırşehir Belediyesi eski Başkanı Halim Çakır ile uzun süre sohbet etti.Halim Çakır, Metin İlhan'ın annesi Esme İlhan'ın ruhuna Kuran-ı Kerim okudu.Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan, Halim Çakır'ın bir dönem uğradığı haksızlıkları dile getirdi.Halim Çakır ise Metin İlhan'ın o dönem kendisine çok yardımcı olduğunu ve memnun olduğunu belirtti.Halim Çakır 2008 yılından sonra çıkan yasaya göre geçmişinde Emekli sandığı ile ilişkisi olmayan emekli  Belediye Başkanlarının özlük hakları bakımından mağdur durumda olduklarını ve Belediye başkanları Birliği olarak gayret gösterdiklerini aktaran Çakır'a Kılıçdaroğlu '' Biz de biliyoruz.Parlementoya geldiğinde destek vereceğiz'' dedi.

 

Çakır ayrıca Kılıçdaroğlu'na emekli belediye başkanlarının maaş problemlerinden bahsetti ve destek istedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.