Kendirli'nin İhya Ettik Dediği Mucur'da Son Durum

GÜNDEM 11.10.2022 - 21:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kendirli'nin İhya Ettik Dediği Mucur'da Son Durum

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından MHP'den devraldıklraı Mucur için ''İhya Ettik'' demişti ancak öyle olmadığı anlaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde Çiçekdağı'nda düzenlenen ''Bulgur Festivali'nde söz alan Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir Merkez'in Yaşar Bahçeci döneminde hizmete doyduğunu ve bu yüzden MHP'den AK Parti'ye geçen Kaman, Mucur ve Çiçekdağı İlçelerini ihya ettiklerini söylemişti.Buna rağmen ilçelerden gelen görüntüler ve mesajlar Kendirli'yi yalanlar nitelikte.     ''BİZİM DE HAKKIMIZ DEĞİL Mİ GENİŞÇE YOLLAR, SIFIR KALDIRIMLAR'' Mucur'da Yaşar Yılmaz isimli vatandaş sosyal medya hesabından videosu ile paylaştığı mesajda, '' Solaklı mah.Hocakent Camii altında 5 gündür akıyor. Halk, yetkililere gitmesine rağmen perişan eve giremiyor.Bir iki senelik başkan ve yönetim olsanız da acemiliğinize saysak. En çokta sıfır makam araçlarına üzülüyorum... Nasıl geziyorsunuz Mucur'un sokaklarında o araçlarla ?Bizim hakkımız değilmi genişçe yollar yola sıfır kaldırımlar? Çocuklarımızın hakkı değilmi Her sokakta bir park temiz ferah şirin bir memleket? İyiden geçtim de kötüyü bile bize reva görüyorsunuz ya...Sizi Mucur'umuza havale ediyoruz'' ifadelerini kullandı.  
Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından MHP'den devraldıklraı Mucur için ''İhya Ettik'' demişti ancak öyle olmadığı anlaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde Çiçekdağı'nda düzenlenen ''Bulgur Festivali'nde söz alan Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir Merkez'in Yaşar Bahçeci döneminde hizmete doyduğunu ve bu yüzden MHP'den AK Parti'ye geçen Kaman, Mucur ve Çiçekdağı İlçelerini ihya ettiklerini söylemişti.Buna rağmen ilçelerden gelen görüntüler ve mesajlar Kendirli'yi yalanlar nitelikte.

 

 

''BİZİM DE HAKKIMIZ DEĞİL Mİ GENİŞÇE YOLLAR, SIFIR KALDIRIMLAR''

Mucur'da Yaşar Yılmaz isimli vatandaş sosyal medya hesabından videosu ile paylaştığı mesajda, '' Solaklı mah.Hocakent Camii altında 5 gündür akıyor. Halk, yetkililere gitmesine rağmen perişan eve giremiyor.Bir iki senelik başkan ve yönetim olsanız da acemiliğinize saysak. En çokta sıfır makam araçlarına üzülüyorum... Nasıl geziyorsunuz Mucur'un sokaklarında o araçlarla ?Bizim hakkımız değilmi genişçe yollar yola sıfır kaldırımlar? Çocuklarımızın hakkı değilmi Her sokakta bir park temiz ferah şirin bir memleket? İyiden geçtim de kötüyü bile bize reva görüyorsunuz ya...Sizi Mucur'umuza havale ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.