Kılıçdaroğlu İçin Tüm Hazırlıklar Tamam

SİYASET 20.01.2021 - 21:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kılıçdaroğlu İçin Tüm Hazırlıklar Tamam

Kırşehir'de esnaf ve halk ile buluşacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için tüm hazırlıklar tamamlandı.Saat 15:00'te halk buluşması gerçekleştirecek Kılıçdaroğlu için çadır kuruldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 21 Ocak Perşembe günü Kırşehir'i ziyaret edecek.Saat 11:30'da Kırşehir Belediyesinde başkan Selahattin Ekicioğlu'yu ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu daha sonra saat 12:00'de Ahi Evran-ı Veli türbesinde dua edecek.Ardından  esnafları gezecek ve sıkıntılarını dinleyecek olan Kılıçdaroğlu , daha sonra esnaf buluşması için Ahi Evran Külliyesinin güney girişinde bulunan otoparkta kurulan çadırda halk buluşması gerçekleştirecek.     TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI Ahi Evran Küliyesi güney girişinde bulunan otopark alanında vatandaşlarla bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu için tüm hazırlıklar tamamlandı.Havanın soğuk olacağı hesap edilerek çadır içerisine soba ve ısıtıcılar yerleştirildi.Kırşehir Milletvekili Metin İlhan CHP Meclis İdare Amiri ve Burdur Milletvekili Mehmet Göker ile CHP İl Başkanı Baran Genç  Kemal Kılıçdaroğlu'nun halk buluşması için hazırlanan çadırı ve çalışmaları kontrol ettiler.     HALK BULUŞMALARINA İLK KIRŞEHİR'DEN BAŞLIYOR Öte yandan Kırşehir'de yapılacak halk buluşması için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Neşet Ertaş Kültür Merkezinin önerildiği ancak kendisinin çadır konusunda karar kıldığı öğrenildi.Kemal Kılıçdaroğlu ayrıca tüm yurtta gerçekleştireceği halk buluşmalarını Kırşehir'den başlattığı öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun Kırşehir'de  Halk Buluşması için Gerçekleştireceği Halk Buluşması İçin Çadır İçerisine Soba ve Isıtıcılar Yerleştirildi
Kırşehir'de esnaf ve halk ile buluşacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için tüm hazırlıklar tamamlandı.Saat 15:00'te halk buluşması gerçekleştirecek Kılıçdaroğlu için çadır kuruldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 21 Ocak Perşembe günü Kırşehir'i ziyaret edecek.Saat 11:30'da Kırşehir Belediyesinde başkan Selahattin Ekicioğlu'yu ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu daha sonra saat 12:00'de Ahi Evran-ı Veli türbesinde dua edecek.Ardından  esnafları gezecek ve sıkıntılarını dinleyecek olan Kılıçdaroğlu , daha sonra esnaf buluşması için Ahi Evran Külliyesinin güney girişinde bulunan otoparkta kurulan çadırda halk buluşması gerçekleştirecek.

 

 

TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Ahi Evran Küliyesi güney girişinde bulunan otopark alanında vatandaşlarla bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu için tüm hazırlıklar tamamlandı.Havanın soğuk olacağı hesap edilerek çadır içerisine soba ve ısıtıcılar yerleştirildi.Kırşehir Milletvekili Metin İlhan CHP Meclis İdare Amiri ve Burdur Milletvekili Mehmet Göker ile CHP İl Başkanı Baran Genç  Kemal Kılıçdaroğlu'nun halk buluşması için hazırlanan çadırı ve çalışmaları kontrol ettiler.

 

 

HALK BULUŞMALARINA İLK KIRŞEHİR'DEN BAŞLIYOR

Öte yandan Kırşehir'de yapılacak halk buluşması için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Neşet Ertaş Kültür Merkezinin önerildiği ancak kendisinin çadır konusunda karar kıldığı öğrenildi.Kemal Kılıçdaroğlu ayrıca tüm yurtta gerçekleştireceği halk buluşmalarını Kırşehir'den başlattığı öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'nun Kırşehir'de  Halk Buluşması için Gerçekleştireceği Halk Buluşması İçin Çadır İçerisine Soba ve Isıtıcılar Yerleştirildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.