Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde Yoğun Çalışma

GÜNDEM 04.01.2023 - 12:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde Yoğun Çalışma

Kılıçözü Sanayi Sitesi, alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan üst yapı çalışmaları ile daha modern ve kullanışlı bir yapıya kavuşuyor.

Alt yapı problemleri ve düzensiz üst yapısı nedeniyle esnaf ve vatandaşların şikayet ettiği ancak Kooperatif Kuruluşu olması nedeniyle Kırşehir Belediyesi sorumluluk sahası dışında bulunan Kılıçözü Sanayi Sitesi, Kırşehir Belediyesi'nin başlattığı çalışma ile modern ve kullanışlı bir yapıya kavuşuyor.     Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, alt yapı çalışmalarının ardından sıcak asfaltlama ve bordur çalışmalarına başlandığını belirterek Kılıçözü Sanayi Sitesi'nin sorunsuz şekilde vatandaşlara hizmet veren ve Kırşehir'e yakışan bir alana dönüşeceğini belirtti.     Sanayi Sitesi'nin elektrik hattı, kanalizasyon ve yağmur hattı gibi çalışmalarının tamamlandığı kaydeden ve çalışmaları kredi kullanmadan özkaynaklarla gerçekleştirildiğini belirten Başkan Ekicioğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;     İHTİYACI KALMAYACAK Kılıçözü Sanayi Sitemiz özellikle üretim yapan Sanayi şehrimizin üretimde bel kemiklerinden bir tanesi. Alt yapıyı tamamladık ve şu anda da kaldırım, yol asfaltlama, bordur çalışmalarına başladık ve çalışmalar hayata geçtikten sonra en az 20-30 yıl Kırşehir Sanayi Çarşısının bir ihtiyacı kalmayacak.     55-60 MİLYON TL'LİK YATIRIM  Kırşehir Belediyesi olarak bu sene 55-60 milyon TL civarında bir bütçe ayırdık. Kırşehir Sanayi Çarşısının en ufak bir sorunu kalmayacak ve daha modern daha Kırşehir esnafına yakışır, üretime yakışır bir Sanayi Sitesi olacak.     ''ÇARŞI GİBİ OLACAK'' Yapılan çalışmalar sonucu Çarsıdaki dükkânlar gibi bir yapıya kavuşacak. Sanayi esnafımız da bunu en iyi şekilde kullanır ve hep birlikte Kırşehir ekonomisine katkı sunar'' diye konuştu.
Kılıçözü Sanayi Sitesi, alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan üst yapı çalışmaları ile daha modern ve kullanışlı bir yapıya kavuşuyor.

Alt yapı problemleri ve düzensiz üst yapısı nedeniyle esnaf ve vatandaşların şikayet ettiği ancak Kooperatif Kuruluşu olması nedeniyle Kırşehir Belediyesi sorumluluk sahası dışında bulunan Kılıçözü Sanayi Sitesi, Kırşehir Belediyesi'nin başlattığı çalışma ile modern ve kullanışlı bir yapıya kavuşuyor.

 

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, alt yapı çalışmalarının ardından sıcak asfaltlama ve bordur çalışmalarına başlandığını belirterek Kılıçözü Sanayi Sitesi'nin sorunsuz şekilde vatandaşlara hizmet veren ve Kırşehir'e yakışan bir alana dönüşeceğini belirtti.

 

 

Sanayi Sitesi'nin elektrik hattı, kanalizasyon ve yağmur hattı gibi çalışmalarının tamamlandığı kaydeden ve çalışmaları kredi kullanmadan özkaynaklarla gerçekleştirildiğini belirten Başkan Ekicioğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;

 

 

İHTİYACI KALMAYACAK

Kılıçözü Sanayi Sitemiz özellikle üretim yapan Sanayi şehrimizin üretimde bel kemiklerinden bir tanesi. Alt yapıyı tamamladık ve şu anda da kaldırım, yol asfaltlama, bordur çalışmalarına başladık ve çalışmalar hayata geçtikten sonra en az 20-30 yıl Kırşehir Sanayi Çarşısının bir ihtiyacı kalmayacak.

 

 

55-60 MİLYON TL'LİK YATIRIM

 Kırşehir Belediyesi olarak bu sene 55-60 milyon TL civarında bir bütçe ayırdık. Kırşehir Sanayi Çarşısının en ufak bir sorunu kalmayacak ve daha modern daha Kırşehir esnafına yakışır, üretime yakışır bir Sanayi Sitesi olacak.

 

 

''ÇARŞI GİBİ OLACAK''

Yapılan çalışmalar sonucu Çarsıdaki dükkânlar gibi bir yapıya kavuşacak. Sanayi esnafımız da bunu en iyi şekilde kullanır ve hep birlikte Kırşehir ekonomisine katkı sunar'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.