Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde Yürüyüş Etkinliği Düzenlendi
3 Ekim Dünya yürüyüş günü kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde Kızılay Kırşehir Şubesi ve Üniversite öğrencileri tarafından yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi.
Dünya yürüyüş günü kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde yürüyüş etkinliği düzenlendi.Kızılay Kırşehir Şubesi ve Üniversite öğrencilerinin katıldığı yürüyüş rektörlük binasından başlayarak Yabancı Diller Yüksel Okulu önünde sona erdi.Etkinliğin ardından Kızılay şubesi tarafından kek ve meyve suyu ikram edildi.
İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Kızılay Kadın Kolları Başkanı Prof. Dr. Nur Çetin yaptığı açıklamada etkinlikle ilgili şu ifadelere yer verdi :
3 Ekim Dünya Yürüyüş günü.Biz de Kırşehir olarak üniversitemizde kampüsümüzde yürüdük.Biliyorsunuz ki yürümek sağlıklı yaşamın bir parçası ve milletimizin geleceği gençlerimize bu alışkanlıkları aşılamayı amaçlıyoruz.Bundan sonraki süreçte yürüyüşlere sportif faaliyetlere devam edeceğiz.


Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Kırşehir'de 70'ler, 80'ler ve 90'ları yaşatan şoför
Görüntüle →Son Yazıları
- Cesaretin Var mı Sayın Vekil ?
- Başka Çare Kalmadı
- Kulak Vermediğin Kırşehir Kamuoyu Seni Devre Dışı Bırakır
- Çin'in Şeytani Soykırım Planı
- Kırşehir'e Millet Bahçesi Gerekir mi ?
- ''Kırşehir'e Yeni Hastane'' Gerçeği
- Hata Kendilerinde Değil Kırşehirdeymiş !
- Devlet Fabrika Kurar mı ?
- AK Parti Üçlü Ayrımda
- Kırşehir'de AK Parti'nin Kaderini Belirleyecek Seçim
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



