Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli Hükümet Konağı İle İlgili Gerceği Açıkladı

SİYASET 14.09.2021 - 01:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli Hükümet Konağı İle İlgili Gerceği Açıkladı

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, Hükümet Konağı projesinin İçişleri Bakanı tarafından iptal edildiğini açıkladı.Kendirli , ''O dedi biz de tamam dedik.'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medya üzerinden yayın yapan bir medya kuruluşuna açıklamalarda bulunan Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından durdurulan ve daha sonra Spor Müdürlüğü'ne devredilerek yurt binasına dönüştürülen hükümet konağı inşaatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.   ''İNANIN BİRŞEY DİYEMEDİK'' Pandemi nedeniyle tasarruf tedbirleri söz konusu olduğunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendilerini çağırarak '' Kırşehir'deki projenin rantabl olmadığına karar verdik.Ben bu projeyi yapmam devletimizin parasını heba etmiş oluruz.Daha verimli çalışabileceğimiz bir bakanlığa devrini yapalım buranın'' diye ısrar ettiğini belirten Kendirli , ''Orada sayın bakanımıza , siyaseten bunun altında benim ezileceğimi söyledim.Değerli hemşehrilerim bana , ''başlanmış bir işi tamamlatmamış milletvekili'' adını verecekler dedim.Sayın bakanım ise bana ' buna göğüs gerebilirsin seni tanıyorum' dedi.O dönem Valimizle birlikte gittiğimizde 'Devletin parasını heba etmek mi yoksa daha verimli kullanmak mı? ' deyince inanın birşey diyemedik'' ifadelerini kullandı.   MALİYE BAKANLIĞI ''YAPACAK BÜTÇEMİZ YOK'' DEMİŞ Hükümet Konağı binasını önce Maliye Bakanlığı'na vergi dairesi yapılması için devretmeği düşündüklerini belirten Kendirli , ''Maliye Bakanlığı yapacakları bütçelerinin olmadığını söyleyince daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmeler yaptık.3 katını gençlik merkezi olarak diğer 3 katını ise yurt olarak dizayn ettik.Statik ile ilgili bir problem yaşandı.Aynı müteahhitle görüşüldü.İnşaat yapımına tekrar başlanacak.'' ifadelerini kullandı.      
Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, Hükümet Konağı projesinin İçişleri Bakanı tarafından iptal edildiğini açıkladı.Kendirli , ''O dedi biz de tamam dedik.'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medya üzerinden yayın yapan bir medya kuruluşuna açıklamalarda bulunan Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından durdurulan ve daha sonra Spor Müdürlüğü'ne devredilerek yurt binasına dönüştürülen hükümet konağı inşaatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

''İNANIN BİRŞEY DİYEMEDİK''

Pandemi nedeniyle tasarruf tedbirleri söz konusu olduğunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendilerini çağırarak '' Kırşehir'deki projenin rantabl olmadığına karar verdik.Ben bu projeyi yapmam devletimizin parasını heba etmiş oluruz.Daha verimli çalışabileceğimiz bir bakanlığa devrini yapalım buranın'' diye ısrar ettiğini belirten Kendirli , ''Orada sayın bakanımıza , siyaseten bunun altında benim ezileceğimi söyledim.Değerli hemşehrilerim bana , ''başlanmış bir işi tamamlatmamış milletvekili'' adını verecekler dedim.Sayın bakanım ise bana ' buna göğüs gerebilirsin seni tanıyorum' dedi.O dönem Valimizle birlikte gittiğimizde 'Devletin parasını heba etmek mi yoksa daha verimli kullanmak mı? ' deyince inanın birşey diyemedik'' ifadelerini kullandı.

 

MALİYE BAKANLIĞI ''YAPACAK BÜTÇEMİZ YOK'' DEMİŞ

Hükümet Konağı binasını önce Maliye Bakanlığı'na vergi dairesi yapılması için devretmeği düşündüklerini belirten Kendirli , ''Maliye Bakanlığı yapacakları bütçelerinin olmadığını söyleyince daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmeler yaptık.3 katını gençlik merkezi olarak diğer 3 katını ise yurt olarak dizayn ettik.Statik ile ilgili bir problem yaşandı.Aynı müteahhitle görüşüldü.İnşaat yapımına tekrar başlanacak.'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.