05 Kasım 2021 - 09:45 - Güncellenme: 05 Mayıs 2023 - 17:12
G: 05 Mayıs 2023 - 17:12
Kırşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısında Önemli Kararlar
Kırşehir'de sağlık çalışanlarına toplu taşıma araçları ücretsiz hale getirildi.Ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilere servis ücreti yardımı da yapılacak.
Kırşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başkanlığında, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.İmar ve gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda sağlık çalışanları ve ihtiyaç sahibi öğrenciler de gündeme geldi.
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLDU
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla resmi gazetede yayımlanan karara göre, ilgili belediyeler tarafından karar verilmesi şartıyla sağlık çalışanları toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabilecekti.Kırşehir Belediyesi de sağlık çalışanlarının toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabilmesi için ilgili kararı Belediye Meclisi'ne getirdi.Bütün parti gruplarının oy birliğine vardığı karar ile birlikte toplu taşıma araçlarına toplu taşıma araçları ücretsiz yapıldı.
İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE SERVİS DESTEĞİ
Öte yandan, ihtiyaç sahibi olup okuluna servis ile gitmek zorunda kalan öğrenciler için servis desteği de görüşüldü.Buna göre, ihtiyaç sahibi öğrencilerin servis ücretlerinin Kırşehir Belediyesi tarafından karşılanması kararşlaştırıldı.Söz konusu karar yine bütün parti gruplarının oy birliği ile alındı.

Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir

MHP'de Kırşehir gündemini sarsan değişim

Saadet Partisi’nden Kırşehir’de üç ayrı program

Kırşehir'de 70'ler, 80'ler ve 90'ları yaşatan şoför

Kırşehir'de altyapıdan üstyapıya planlı dönüşüm

Kırşehir'de 6 gün içerisinde çok sayıda operasyon ve yakalama
Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti

Kırşehir’in de yer aldığı operasyonda şirketlere kayyum

Kırşehir'de jeotermal potansiyeli en yüksek bölgeler belli oldu

Kırşehir'de her 100 kişiye 138 sığır düşüyor

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia
Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı

Kırşehir’de Gençler Sınav Stresini Şölenle Attı

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia

Kırşehir'in merkezi noktalarındaki işletmeler ihaleye çıkıyor

Kırşehir Valiliği Uyardı: Bu Hesaptan Yapılan Paylaşımlara Dikkat