Kırşehir Belediyesi'nden Sağlıklı Yapılaşma İçin Önemli Adım

BİLİM 17.04.2023 - 11:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi'nden Sağlıklı Yapılaşma İçin Önemli Adım

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , kentin 450 noktasından numune alındığını belirterek sağlık yapılaşma için önemli adımların atılacağını kaydetti.

Başkan Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'de daha sağlıklı bir yapılaşma ortaya koyacak çalışmayı sosyal medya hesabından duyurdu.Ekicioğlu, kentin 450 noktasından alınan jeolojik ve jeofizik numunelerle rapor hazırlanacağını ve yapılaşmanın da buna gerçekleştirileceği müjdesini verdi.     EKİCİOĞLU PAYLAŞIMINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ ''2022 yılında kentin jeofizik ve jeolojik yapısını araştırmak ve rapor hazırlamak için iller bankası ile anlaştık ve ihalesi yapıldıktan sonra yer teslimi ise geçtiğimiz yılın aralık ayında gerçekleştirildi.Kentteki 450 noktadan numune alınarak yapılaşma zeminlerinin raporlarını çıkarıp bundan sonraki süreçte sağlıklı ve sağlam bir yapılaşmayı öngörecek bir çalışma yapıyoruz.Onun için bütün şehrin bütün noktalarından alınan numunelerle kentteki yapılaşmanın alt yapısını çok daha sağlıklı bir işleyişle sağlayacağız.Özellikle merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerle birlikte bilime inanmanın ve güvenmenin ne kadar önemli olduğunu bu tür çalışmalar ile ortaya koyuyoruz.Maalesef bu tür çalışmalar ülkemizde çok geç yapılıyor.Biz de 2022 yılında başladığımız bu çalışma ile kentin sağlıklı yapılaşmasının önünü açacağız.Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, personelimize ve firmaya teşekkür ediyoruz'' dedi.
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , kentin 450 noktasından numune alındığını belirterek sağlık yapılaşma için önemli adımların atılacağını kaydetti.

Başkan Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'de daha sağlıklı bir yapılaşma ortaya koyacak çalışmayı sosyal medya hesabından duyurdu.Ekicioğlu, kentin 450 noktasından alınan jeolojik ve jeofizik numunelerle rapor hazırlanacağını ve yapılaşmanın da buna gerçekleştirileceği müjdesini verdi.

 

 

EKİCİOĞLU PAYLAŞIMINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ

''2022 yılında kentin jeofizik ve jeolojik yapısını araştırmak ve rapor hazırlamak için iller bankası ile anlaştık ve ihalesi yapıldıktan sonra yer teslimi ise geçtiğimiz yılın aralık ayında gerçekleştirildi.Kentteki 450 noktadan numune alınarak yapılaşma zeminlerinin raporlarını çıkarıp bundan sonraki süreçte sağlıklı ve sağlam bir yapılaşmayı öngörecek bir çalışma yapıyoruz.Onun için bütün şehrin bütün noktalarından alınan numunelerle kentteki yapılaşmanın alt yapısını çok daha sağlıklı bir işleyişle sağlayacağız.Özellikle merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerle birlikte bilime inanmanın ve güvenmenin ne kadar önemli olduğunu bu tür çalışmalar ile ortaya koyuyoruz.Maalesef bu tür çalışmalar ülkemizde çok geç yapılıyor.Biz de 2022 yılında başladığımız bu çalışma ile kentin sağlıklı yapılaşmasının önünü açacağız.Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, personelimize ve firmaya teşekkür ediyoruz'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.