Kırşehir Belediyespor Kaldığı Yerden

SPOR 12.09.2021 - 19:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Kaldığı Yerden

TFF 2. Ligde evinde Amedspor'u ağırlayan Kırşehir Belediyespor sahadan galip ayrılmasını bildi.

Ahi Stadyum'unda oynanan karşılaşmayı çok sayıda Kırşehir Belediyesporlu taraftar da tribünden takip etti.Oyunda etkili olan taraf yeşil beyazlılar oldu.Çok sayıda pozisyon yakalayan Kırşehir Belediyespor bu fırsatları değerlendiremedi.İlk yarı 0-0 sona ererken 2. yarıda da Kırşehir Belediyespor'un oyundaki üstünlüğü devam etti.     Maçın 74. dakikasında kaleci ile karşı karşıya kalan forvet oyuncumuz Hasan Kaşıkara topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü attı.Maçta başka gol olmazken Kırşehir Belediyespor maç fazlası ile 1. sıradaki yerini korudu.     TAKIM DEĞİŞTİ AMA MÜCADELE AYNI Geçtiğimiz sezon TFF 1.ligin kapısından dönen Kırşehir Belediyespor 2021-2022 sezonunda takımı baştan aşağı değiştirdi.Çok sayıda oyuncusu rakip takımlar ile anlaşan Kırşehir Belediyespor bu bölgelere yerinde transferler yaparak takımın mücadeleci yapısını korudu.   Soyunma Odasında Galibiyet Pozu   Foto:Salih Hançer
TFF 2. Ligde evinde Amedspor'u ağırlayan Kırşehir Belediyespor sahadan galip ayrılmasını bildi.

Ahi Stadyum'unda oynanan karşılaşmayı çok sayıda Kırşehir Belediyesporlu taraftar da tribünden takip etti.Oyunda etkili olan taraf yeşil beyazlılar oldu.Çok sayıda pozisyon yakalayan Kırşehir Belediyespor bu fırsatları değerlendiremedi.İlk yarı 0-0 sona ererken 2. yarıda da Kırşehir Belediyespor'un oyundaki üstünlüğü devam etti.

 

 

Maçın 74. dakikasında kaleci ile karşı karşıya kalan forvet oyuncumuz Hasan Kaşıkara topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü attı.Maçta başka gol olmazken Kırşehir Belediyespor maç fazlası ile 1. sıradaki yerini korudu.

 

 

TAKIM DEĞİŞTİ AMA MÜCADELE AYNI

Geçtiğimiz sezon TFF 1.ligin kapısından dönen Kırşehir Belediyespor 2021-2022 sezonunda takımı baştan aşağı değiştirdi.Çok sayıda oyuncusu rakip takımlar ile anlaşan Kırşehir Belediyespor bu bölgelere yerinde transferler yaparak takımın mücadeleci yapısını korudu.

 

Soyunma Odasında Galibiyet Pozu

 

Foto:Salih Hançer

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.