Kırşehir Belediyespor Konya Deplasmanından Galip Döndü

SPOR 13.02.2022 - 15:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Konya Deplasmanından Galip Döndü

2. ligden 1. lige çıkma mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor, 1922 Konyspor'u deplasmanda 2-1mağlup etti.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf yeşil beyazlı ekibimiz oldu.Maçın 32. dakikasında 1922 Konyaspor'un kaybettiği topta atağa kalkan Kırşehir Belediyespor'un orta saha oyuncusu Haka Erçelik'in ceza sahasına yaptığı ortada 1922 Konyaspor'un defans oyuncusu Can Demir Aktav  müdahale etmek isterken topu kendi kalesine gönderdi ve Kırşehir Belediyespor 1-0 öne geçti.İlk yarı bu skor ile sona erdi.     Maçın 60. dakikasında yine kaybedilen topta Okan Karabacak maçı 2-0'a taşıyan golü attı.Bu golden 2 dakika sonra duran toptan gelen golle 1922 Konyaspor Mustafa Apardı ile farkı 1'e indiren golü attı.Maçın 82. dakikasında Hacı Ömer Doğru'nun kırmızı kart görmesiyle Konya ekibi 10 kişi kalırken maç da 2-1'lik skor ile sona erdi.     Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 32'ye yükseltti ve 5. sıraya yerleşti.   İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE PUAN DURUMU Fotoğraflar : Salih Hançer (Kırşehir Çınar Gazetesi)
2. ligden 1. lige çıkma mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor, 1922 Konyspor'u deplasmanda 2-1mağlup etti.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf yeşil beyazlı ekibimiz oldu.Maçın 32. dakikasında 1922 Konyaspor'un kaybettiği topta atağa kalkan Kırşehir Belediyespor'un orta saha oyuncusu Haka Erçelik'in ceza sahasına yaptığı ortada 1922 Konyaspor'un defans oyuncusu Can Demir Aktav  müdahale etmek isterken topu kendi kalesine gönderdi ve Kırşehir Belediyespor 1-0 öne geçti.İlk yarı bu skor ile sona erdi.

 

 

Maçın 60. dakikasında yine kaybedilen topta Okan Karabacak maçı 2-0'a taşıyan golü attı.Bu golden 2 dakika sonra duran toptan gelen golle 1922 Konyaspor Mustafa Apardı ile farkı 1'e indiren golü attı.Maçın 82. dakikasında Hacı Ömer Doğru'nun kırmızı kart görmesiyle Konya ekibi 10 kişi kalırken maç da 2-1'lik skor ile sona erdi.

 

 

Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 32'ye yükseltti ve 5. sıraya yerleşti.

 

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE PUAN DURUMU

Fotoğraflar : Salih Hançer (Kırşehir Çınar Gazetesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.