Kırşehir Belediyespor'da Bayrak Değişimi : Çağatay Han Torun Yeni Başkan

SPOR 03.06.2022 - 17:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor'da Bayrak Değişimi : Çağatay Han Torun Yeni Başkan

Kırşehir Belediyespor başkanı Mustafa Bulut istifasını sundu.Kırşehir Belediyespor yönetimi ise yeni başkan olarak As Başkan Çağatay Han Torun'u seçti.

2. ligde mücadele eden ve geçtiğimiz sezonu 49 puanla 8. sırada bitiren Kırşehir Belediyespor'da başkan Mustafa Bulut bugün istifa etti.Kırşehir Belediyespor yönetimi kurulu ise biraraya gelerek As Başkan Çağatay Han Torun'u yeni başkan olarak belirledi.Alınan karar ile ilgili Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Kulüp Başkanı Çağatay Han Torun açıklamada bulundu.   ''KIRŞEHİR'İN TAKIMINA NASIL SAHİP ÇIKTIĞININ GÖSTERGESİ'' Yeni başkan ve yönetim kurulu ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek için yapılan toplantı sonrası konuşan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yaptığı açıklamada, '' Kırşehir kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yaptığımız toplantı neticesinde Kırşehir Belediyespor'umuzun 2 yıldır başkanlık yapan sayın Mustafa Bulut kardeşimize teşekkür ediyoruz.2 yıldır bu yükü taşıdı ve görevini yaptı.Bundan sonra bir bayrak yarışı gerekiyordu ve yönetim olarak  Kırşehir Belediyespor'a yeni bir başkan seçtiler.Bugüne kadar emek veren diğer yönetim kurulu üyelerine de canı gönülden teşekkür ediyoruz.Çünkü 2. ligde bölgemizdeki tek takımız.Bu da şehrin, yönetici,futbolcu ve taraftarıyla takımına nasıl sahip çıktığının göstergesi.3 yıldır da 2. lige tutunan, play-off ve üst sıralara oynayan bir takım olduk.Yurt içinde ve yurt dışında Kırşehir Belediyespor sevdalılarının emeklerine teşekkür ediyoruz.Bu bir bayrak yarışıydı.Bundan sonra yönetimde as Başkan olarak görev yapan Çağatay Torun kardeşimiz Başkan olarak devam edecek.Bu sorumluluğu üzerine alan Kırşehir Belediyesi personellerine, iş adamlarına , esnaf odalarına, ticaret ve sanayi odasına, ticaret borsasındaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.İnşallah yeni bir başlangıçla yeni hedeflere Kırşehir Belediyespor'u taşıyacaklarına inanıyorum ve önceki yeni kurulumuza ve başkanımıza tekrar ememleri için teşekkür ederek görevi üstlenen yönetim kurulumuz ve yeni başkanımıza başarılar diliyorum'' diye konuştu.   ''ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPACAĞIZ'' Yeni Başkan Çağatay Han Torun ise ,'' Bugün kulüp başkanımızın istifa etmesiyle beraber artık yeni bir süreç başlıyor.Mevcuttaki yönetim kurulu üyesi ve daha önce de hizmet eden arkadaşlarımızla beraber tekrar takımımızın başındayız.Bu da Kırşehirimizin önemli bir markası ki tabi burada tabiat boşluk kabul etmiyor.Netice itibariyle birileri bu işi yürütecek.Arkadaşımız o şekilde uygun görmüş.Biz mevcut imkanlar neyse kendimize imkan beğendirmeden varolan imkanlarla şehrimizin takımına sahip çıkıp, takımımızın başarısı için elimizden gelen herşeyi arkadaşlarımızla birlikte yapacağız.Yeni yönetim kurulu ile ilgili yeni bir yapılanma olursa da bunu zaten kamuoyu ile paylaşacağız.Tüm kamuoyuna ve başkanımıza teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.
Kırşehir Belediyespor başkanı Mustafa Bulut istifasını sundu.Kırşehir Belediyespor yönetimi ise yeni başkan olarak As Başkan Çağatay Han Torun'u seçti.

2. ligde mücadele eden ve geçtiğimiz sezonu 49 puanla 8. sırada bitiren Kırşehir Belediyespor'da başkan Mustafa Bulut bugün istifa etti.Kırşehir Belediyespor yönetimi kurulu ise biraraya gelerek As Başkan Çağatay Han Torun'u yeni başkan olarak belirledi.Alınan karar ile ilgili Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Kulüp Başkanı Çağatay Han Torun açıklamada bulundu.

 

''KIRŞEHİR'İN TAKIMINA NASIL SAHİP ÇIKTIĞININ GÖSTERGESİ''

Yeni başkan ve yönetim kurulu ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek için yapılan toplantı sonrası konuşan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yaptığı açıklamada, '' Kırşehir kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yaptığımız toplantı neticesinde Kırşehir Belediyespor'umuzun 2 yıldır başkanlık yapan sayın Mustafa Bulut kardeşimize teşekkür ediyoruz.2 yıldır bu yükü taşıdı ve görevini yaptı.Bundan sonra bir bayrak yarışı gerekiyordu ve yönetim olarak  Kırşehir Belediyespor'a yeni bir başkan seçtiler.Bugüne kadar emek veren diğer yönetim kurulu üyelerine de canı gönülden teşekkür ediyoruz.Çünkü 2. ligde bölgemizdeki tek takımız.Bu da şehrin, yönetici,futbolcu ve taraftarıyla takımına nasıl sahip çıktığının göstergesi.3 yıldır da 2. lige tutunan, play-off ve üst sıralara oynayan bir takım olduk.Yurt içinde ve yurt dışında Kırşehir Belediyespor sevdalılarının emeklerine teşekkür ediyoruz.Bu bir bayrak yarışıydı.Bundan sonra yönetimde as Başkan olarak görev yapan Çağatay Torun kardeşimiz Başkan olarak devam edecek.Bu sorumluluğu üzerine alan Kırşehir Belediyesi personellerine, iş adamlarına , esnaf odalarına, ticaret ve sanayi odasına, ticaret borsasındaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.İnşallah yeni bir başlangıçla yeni hedeflere Kırşehir Belediyespor'u taşıyacaklarına inanıyorum ve önceki yeni kurulumuza ve başkanımıza tekrar ememleri için teşekkür ederek görevi üstlenen yönetim kurulumuz ve yeni başkanımıza başarılar diliyorum'' diye konuştu.

 

''ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPACAĞIZ''

Yeni Başkan Çağatay Han Torun ise ,'' Bugün kulüp başkanımızın istifa etmesiyle beraber artık yeni bir süreç başlıyor.Mevcuttaki yönetim kurulu üyesi ve daha önce de hizmet eden arkadaşlarımızla beraber tekrar takımımızın başındayız.Bu da Kırşehirimizin önemli bir markası ki tabi burada tabiat boşluk kabul etmiyor.Netice itibariyle birileri bu işi yürütecek.Arkadaşımız o şekilde uygun görmüş.Biz mevcut imkanlar neyse kendimize imkan beğendirmeden varolan imkanlarla şehrimizin takımına sahip çıkıp, takımımızın başarısı için elimizden gelen herşeyi arkadaşlarımızla birlikte yapacağız.Yeni yönetim kurulu ile ilgili yeni bir yapılanma olursa da bunu zaten kamuoyu ile paylaşacağız.Tüm kamuoyuna ve başkanımıza teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.