Kırşehir Deplasmanda Gol Oldu Yağı

SPOR 25.03.2023 - 17:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Deplasmanda Gol Oldu Yağı

Ligin 28. haftasında Kırşehir FSK, Rize deplasmanında Pazarspor'u 4-0 yendi.

Geçtğimiz haftasonu evinde Balıkesirspor ile talihsiz şekilde 0-0 berabere kalan Kırşehir FSK, 2. lig kırmızı grubun 28. haftasında Rize deplasmanında Pazarspor'a konuk oldu.Maç boyu üstün oynayan yeşil beyazlılar ilk yarıda gol bulamadı ve ilk 45 dakika 0-0 sonuçlandı.Maçın 2. yarısına hızlı başlayan Kırşehir FSK, 52. ve 59. dakikalarda Gökdeniz Varol'un attığı gollerle 2-0 öne geçti.Maçın 68. dakikasında Fatih Üge ile durumu 3-0'a getiren golü kaydetti.Son sözü 90+3'te Muhammed Haşim Çoban söyledi ve maç 4-0'lık Kırşehir galibiyeti ile sona erdi. Kırşehir FSK bu galibiyetle puanını 33'e yükseltti ve 11. sıraya yerleşti.Yeşil beyazlılar 29 Mart Çarşamba günü evinde aynı puana sahip Fethiyespor'u ağırlayacak. İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :  
Ligin 28. haftasında Kırşehir FSK, Rize deplasmanında Pazarspor'u 4-0 yendi.

Geçtğimiz haftasonu evinde Balıkesirspor ile talihsiz şekilde 0-0 berabere kalan Kırşehir FSK, 2. lig kırmızı grubun 28. haftasında Rize deplasmanında Pazarspor'a konuk oldu.Maç boyu üstün oynayan yeşil beyazlılar ilk yarıda gol bulamadı ve ilk 45 dakika 0-0 sonuçlandı.Maçın 2. yarısına hızlı başlayan Kırşehir FSK, 52. ve 59. dakikalarda Gökdeniz Varol'un attığı gollerle 2-0 öne geçti.Maçın 68. dakikasında Fatih Üge ile durumu 3-0'a getiren golü kaydetti.Son sözü 90+3'te Muhammed Haşim Çoban söyledi ve maç 4-0'lık Kırşehir galibiyeti ile sona erdi.

Kırşehir FSK bu galibiyetle puanını 33'e yükseltti ve 11. sıraya yerleşti.Yeşil beyazlılar 29 Mart Çarşamba günü evinde aynı puana sahip Fethiyespor'u ağırlayacak.

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.