Kırşehir FSK, Ligin 2. Yarısına Galibiyetle Başladı

SPOR 15.01.2023 - 16:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir FSK, Ligin 2. Yarısına Galibiyetle Başladı

Kırşehir FSK, ligin ikinci yarısının ilk maçında üst sıralardaki Ankara Demirspor'u mağlup etmeyi başardo.

Kırşehir FSK, 18 puanla kpattığı ligin ikinci yarısına hızlı başladı.Yeşil beyazlılar, Ahi Stadyumunda ağırladığı Ankara Demirspor'u 1-0 yenerek puanını 21'e yükseltti.Kırşehir FSK'ya 3 puanı getiren gol 78. dakikada Doğacan Diker'den geldi.     Yeşil beyazlı ekibimiz 21 puanla ligde 2 basamak daha yükselerek 13. sıraya yerleşti.31 puanlı Ankara Demirspor ise 9. sıraya geriledi.   İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU:          
Kırşehir FSK, ligin ikinci yarısının ilk maçında üst sıralardaki Ankara Demirspor'u mağlup etmeyi başardo.

Kırşehir FSK, 18 puanla kpattığı ligin ikinci yarısına hızlı başladı.Yeşil beyazlılar, Ahi Stadyumunda ağırladığı Ankara Demirspor'u 1-0 yenerek puanını 21'e yükseltti.Kırşehir FSK'ya 3 puanı getiren gol 78. dakikada Doğacan Diker'den geldi.

 

 

Yeşil beyazlı ekibimiz 21 puanla ligde 2 basamak daha yükselerek 13. sıraya yerleşti.31 puanlı Ankara Demirspor ise 9. sıraya geriledi.

 

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU:

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.