Kırşehir İç Anadolu'nun Alt Yapı Merkezi Oluyor

SPOR 08.06.2021 - 13:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir İç Anadolu'nun Alt Yapı Merkezi Oluyor

Spor Toto 1. Ligin kapısından dönen Kırşehir Belediyespor , alt yapıya önem vererek üst liglere yükselmeyi hedefliyor.

Bu sezon 1. lige yükselmek için play-off mücadelesi veren ancak yarı finalde Sakaryaspor'a elenen Kırşehir Belediyespor , futbol okulu kurmak için kolları sıvadı.Alt yapıyı güçlendirmek ve İç Anadolu'nun futbolcu fabrikası olma hedefiyle yola çıkan yönetim böylece üst liglere yükselmek için finans ve futbolcu olarak kendi kendine yetebilen bir şehir kulübü oluşturmayı hedefliyor.   Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Alt Yapı İşbirliği için, Altınordu Futbol Kulübü Yetkililerini Ağırladı   Süper lige çıkmak için güçlü bir alt yapı, güçlü bir alt yapı için de modern ve donanımlı bir tesise de ihtiyaçları olduklarını belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Mevcut tesislerimize yakın bir bölgede yaklaşık 10 dönümlük bir araziye tam teşekküllü modern ve donanımlı bir alt yapı tesisi inşa etmek için kolları sıvadık.Şu an proje çalışmalarımız devam ediyor'' dedi.   ALT YAPI İÇİN ALTINORDU İLE İŞBİRLİĞİNE GİDİLİYOR   Kuracakları futbol okuluyla İç Anadolu'nun en önemli alt yapılarından biriisi haline geleceklerini belirten Ekicioğlu , '' Söz konusu proje ile ilgili  Altınordu Futbol Kulübü Altyapı Okulu temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunduk. Kuracağımız Kırşehir Belediyespor Altyapı Futbol Okulu konusunda Altınordu Altyapı Futbol Okulu ile işbirliği yaparak kendilerinin bu konudaki tecrübe ve deneyimlerden yararlanacağız.'' ifadelerini kullandı.
Spor Toto 1. Ligin kapısından dönen Kırşehir Belediyespor , alt yapıya önem vererek üst liglere yükselmeyi hedefliyor.

Bu sezon 1. lige yükselmek için play-off mücadelesi veren ancak yarı finalde Sakaryaspor'a elenen Kırşehir Belediyespor , futbol okulu kurmak için kolları sıvadı.Alt yapıyı güçlendirmek ve İç Anadolu'nun futbolcu fabrikası olma hedefiyle yola çıkan yönetim böylece üst liglere yükselmek için finans ve futbolcu olarak kendi kendine yetebilen bir şehir kulübü oluşturmayı hedefliyor.

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Alt Yapı İşbirliği için, Altınordu Futbol Kulübü Yetkililerini Ağırladı

 

Süper lige çıkmak için güçlü bir alt yapı, güçlü bir alt yapı için de modern ve donanımlı bir tesise de ihtiyaçları olduklarını belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Mevcut tesislerimize yakın bir bölgede yaklaşık 10 dönümlük bir araziye tam teşekküllü modern ve donanımlı bir alt yapı tesisi inşa etmek için kolları sıvadık.Şu an proje çalışmalarımız devam ediyor'' dedi.

 

ALT YAPI İÇİN ALTINORDU İLE İŞBİRLİĞİNE GİDİLİYOR

 

Kuracakları futbol okuluyla İç Anadolu'nun en önemli alt yapılarından biriisi haline geleceklerini belirten Ekicioğlu , '' Söz konusu proje ile ilgili  Altınordu Futbol Kulübü Altyapı Okulu temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunduk. Kuracağımız Kırşehir Belediyespor Altyapı Futbol Okulu konusunda Altınordu Altyapı Futbol Okulu ile işbirliği yaparak kendilerinin bu konudaki tecrübe ve deneyimlerden yararlanacağız.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.