Kırşehir İle Birlikte 4 İlde Uyuşturucu Operasyonu

ASAYİŞ 09.06.2023 - 07:00, Güncelleme: 09.06.2023 - 02:51
 

Kırşehir İle Birlikte 4 İlde Uyuşturucu Operasyonu

Kırşehir'in de dahil olduğu 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 23 kişi gözaltına alındı.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından “Kökünü Kurutma Operasyonu” düzenlendi. Yozgat merkezli Yerköy ve Sorgun ilçeleri ile Ankara, Kayseri ve Kırşehir illerinde, 40 ekip 160 personelin katılımıyla eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ticareti yapan 12, uyuşturucu madde kullanan 11 olmak üzere toplam 23 şahıs gözaltına alındı. Şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda; 92 adet sentetik ecza, 43 kök Hint keneviri, 17.45 gram esrar, 16.63 gram metamfetamin, 3.54 gram bonzai, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, 17 adet fişek, 1 adet pala, 2 bin 910 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen para ve 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan 23 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlem başlatıldı.
Kırşehir'in de dahil olduğu 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 23 kişi gözaltına alındı.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından “Kökünü Kurutma Operasyonu” düzenlendi. Yozgat merkezli Yerköy ve Sorgun ilçeleri ile Ankara, Kayseri ve Kırşehir illerinde, 40 ekip 160 personelin katılımıyla eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ticareti yapan 12, uyuşturucu madde kullanan 11 olmak üzere toplam 23 şahıs gözaltına alındı.

Şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda; 92 adet sentetik ecza, 43 kök Hint keneviri, 17.45 gram esrar, 16.63 gram metamfetamin, 3.54 gram bonzai, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, 17 adet fişek, 1 adet pala, 2 bin 910 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen para ve 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan 23 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ahmet Emmi
(09.06.2023 08:47 - #627)
Her siyasimizin esas gündemi kamanlı yağmurlu yabanlı çöl erzumlu artvinli farketmeksizin kırşehir olmalı: kırşehire sahip çıkın! Kırıkkale Kayseri treni Kırşehirden geçmek zorunda, yamula barajı hala mucura gelemedi, tarihi ve turistik yerlerimiz atıl ve kaderine terk edilmiş durumda, çok yüksek katlı binalar şehrimizi sıkıştırmaya başladı; devam etmemeli, köy okullarımız sayısı artarak açılmalı, köy sağlık ocakları artarak açılmalı, çiçekdağ yolu , ortaköy yolu , havaalanı yolu biran önce virajlardan arındırılıp yenilenmeli ulaşım güvenli hale gelmeli, sanayimize yeni yatırım gelmesi için odalar siyasiler memur ve bürokrasi durmaksızın ve birlikte hareket etmeliler(mesela her hafta ayrı bir ekip mvler öncülüğünde çeşitli ankara ve işadamı ziyaretleri arkası kesilmeksizin yapabilir.) kervansaray dağlarının tepe yerleri tarıma ve oturuma elverişsiz olduğundan buraları ormanlaştırmalıyız ama sadece çam değil yemişli meyveli coğrafyamıza uygun çeşitli bitkilerle. Dere alanları imarada açılmaması için çocuk parkı piknik alanı olarak değrlendirilmeli. Seçimler gelip geçiyor biz yine Kırşehirde yalnız kalıyoruz.
Bağbaşıli Ekizarasinda yapılan imar revizyon çalışması yemyeşil olan her türlü yüz yilda yetişen meyve ağaçları yok edilmiş beton yığını haline gelmiştir şimdi ise Bağbaşı Kuşdili ucgoz mahalleleri de aynı şekilde yüzyılda yetişen her çeşit meyve ağaçları yok edilip betonlasmaya terk edilecektir nerde kaldı haktan adaletten emekten söz eden ve bazılarına ayrıcalık tanıyan CHP'li belediye ellerini vicdanlarına koyarak iş yapsınlar sonradan ahd almasınlar.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.