Kırşehir Kadın Girişimcileri Kooparatifinden İstanbul'a 10 Ton Nohut ve Erişte

YAŞAM 15.02.2021 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Kadın Girişimcileri Kooparatifinden İstanbul'a 10 Ton Nohut ve Erişte

Kırşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Kırşehir Kadın Girişimi Kooparatifi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 10 ton erişte ve 10 ton nohut satışı gerçekleştirdi.

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından , Türkiye'de ki üreticiye destek olmak ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmek amacıyla 4 kooparatifle anlaştıklarını duyurdu.4 kooparatiften 3'ünün kadın kooparatifi olduğunun vurgulandığı duyuruda , ''İyi şeyler yapmaya çalışıyoruz.Hem İstanbul hem de Anadolu için.Hatay'dan zeytinyağı ve bulgur, Kırşehir'den erişte ve nohut, Çanakkale'den fasulye ve pirinç, Sivas'tan bal.Özellikle kadın kooparatiflerimizden aldığımız bu ürünleri özenle ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.'' denildi.   Kırşehir Kadın Girişimi Kooparatifi Tezene Markasıyla Ürettiği Ürünleri Yurdun Dört Bir Tarafına Gönderiyor   ''KIRŞEHİR'DEN 10 TON ERİŞTE VE 10 TON NOHUT ALINDI''   Anlaşma kapsamında Kırşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Kırşehir Kadın Girişimcileri kooparatifinden 10 ton nohut ve 10 ton erişte alındı.Yapılan anlaşma ile ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Kadın Girişimi Kooparatifi Başkan Yardımcısı Emel Ersin , ''Böylelikle gerek ekonomimizi ,hem kadınımızı hem de sosyal bir hizmet olarak buna ihtiyacı olan insanlara yardım etmenin şevkini hep beraber yaşıyoruz.'' dedi.  
Kırşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Kırşehir Kadın Girişimi Kooparatifi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 10 ton erişte ve 10 ton nohut satışı gerçekleştirdi.

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından , Türkiye'de ki üreticiye destek olmak ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmek amacıyla 4 kooparatifle anlaştıklarını duyurdu.4 kooparatiften 3'ünün kadın kooparatifi olduğunun vurgulandığı duyuruda , ''İyi şeyler yapmaya çalışıyoruz.Hem İstanbul hem de Anadolu için.Hatay'dan zeytinyağı ve bulgur, Kırşehir'den erişte ve nohut, Çanakkale'den fasulye ve pirinç, Sivas'tan bal.Özellikle kadın kooparatiflerimizden aldığımız bu ürünleri özenle ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.'' denildi.

 

Kırşehir Kadın Girişimi Kooparatifi Tezene Markasıyla Ürettiği Ürünleri Yurdun Dört Bir Tarafına Gönderiyor

 

''KIRŞEHİR'DEN 10 TON ERİŞTE VE 10 TON NOHUT ALINDI''

 

Anlaşma kapsamında Kırşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Kırşehir Kadın Girişimcileri kooparatifinden 10 ton nohut ve 10 ton erişte alındı.Yapılan anlaşma ile ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Kadın Girişimi Kooparatifi Başkan Yardımcısı Emel Ersin , ''Böylelikle gerek ekonomimizi ,hem kadınımızı hem de sosyal bir hizmet olarak buna ihtiyacı olan insanlara yardım etmenin şevkini hep beraber yaşıyoruz.'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.